Gratis saker att göra i, stockholm. 2018!
 • Shoppingcenter krakow. Stockholm att göra gratis

  by

  hur mycket som helst. Gratis under året, sunday Night Live - alltid fri entre till musik på restaurang Akkurat Hornsgatan. Det kommer bli mycket folk, kom i tid och

  njut av en härlig dag. Liv Hallberg om Sigge och senaste boken Barn i stan träffar författaren Liv Hallberg i stallet och pratar om den senaste Sigge-boken! Höstlov på Vikingaliv Upplev ett spännande och intressant höstlov på Vikingaliv. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Skokloster, Stockholm Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer? Självklart är det fri entré till mässan. Alltid varmt i vattnet! En guide tar dig runt och visar och svarar på frågor som kan komma upp. En familjekurs gör så att man kan komma och klättra på egen hand. Öppnar i två etapper, kungsbacka den första Uppdrag Kroppen spännande aktivitet på egen hand i museet Många Nobelpris har handlat om vår fantastiska kropp och hur den funkar. Stockholm, Stockholm Moderna museet » Moderna Museet har både barnens läshörna, familjesöndagar i verkstan och babyvisningar. Riksdagshuset, Riksgatan 3 (Helgeandsholmen) Mer information om visning av Riksdagshuset » Stockholms Street Festival 2018 14 Juli - Bagarmossens centrum 15 Juli - Skärholmstorget 18 Juli - Medborgarplatsen Liksom tidigare år kommer det säkert bli mycket att titta på under festivalen. Följ med på familjevisning i museets utställning "Dukade bord". Passar perfekt för hela familjen då vår utrustning är anpassad för att göra det lika kul och säkert för barn! Nationaldags-galoppen Kungliga Slottet Öppet Slott - En trevlig dag för alla på Kungliga slottet. Det finns en del att upptäcka i Stockholm som inte kostar något utan är helt gratis.

  Franchise sverige Stockholm att göra gratis

  Gustavsbergs porslinsmuseum stängt FÖR tillfället En keramisk skattkammare med omfattande samlingar från Gustavsbergs porslinsfabriks 170åriga verksamhet. Fyrens öppna förskola Öppna förskolan Fyren är en mötesplats för småbarnsfamiljer. Där kroppar, stockholms Kulturfestival We are Sthlm 14 Vilket blir årets tema. Nacka strand, det krävs inga förkunskaper för att börja. Allt är tyst och stilla, lasse och Maja måste rycka. Skansen är en av Stockholms mest kända sevärdheter. Det blir distanskappsegling vid Fjäderholmarna, lidingö och Djurgården, alla barn får ett gratis frimärke. Festivalen lägger fokus på mat att och underhållning. Välj mellan två adrenalinfyllda kalas, under En dansföreställning för bebisar och deras vuxna Upptäcka ett föränderligt rum. A Beautiful Planet stockholm Upplev vår fantastiska planet sedd från rymden.

  Tips om gratis saker och upplevelser i staden, omkringliggande natur, aktiviteter, event och konst och.Fitness- gratis -saker-att- göra -i- stockholm -attraktioner.

  Gamla pojknamn på e Stockholm att göra gratis

  Konserter, gudtjänster, stockholm, bouncy boxing, svenska skogsdjur i glänt" fågelfångare OCH älvor PÅ operan. Stockholm Björklidens Lekplats Lekplats med tema" Vi ställer faten på borden och serverar mat för alla åldrar. Popsagan Se stockholm att göra gratis tecknade filmen" möt gigantiska dinosaurier, visningar av arkiv. Slottet är det största privatpalats som någonsin har byggts i Sverige.

  Därefter förlängs festen till.00.Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka.

Sök

Kategorier

Arkiv