Skytteholm ligger på, eker ö, ca 30 min från Stockholm. 2018!
 • Stor skärm mobiltelefon - Ekerö konferens

  by

  valideringsändamål och ska lämnas oförändrat. Orangeriet i Villa Udden kan möbleras för 20 personer i styrelsesittning, 22 i U-bord, 40 i skolsittning samt 50 i bio. Datum och

  tid, ankomst avresa, kontaktuppgifter, namn. Kommunikation 24 km från Stockholm. Hem, konferensanläggningar, svartsjö/Ekerö - Sånga-Säby Hotell Konferens, möten/Konferens. Hotell/Restaurang, svenska Mötens klassificering, vår klassificering bygger på närmare 250 kontrollpunkter, och ger ett betyg upp till fem kronor. Buss: Brunn 2 km, tåg: Stockholm C. Vi kommer gärna till er och berättar mer. Anläggningar Lokaler och regi Totalt antal personer* Antal konferenslokaler Antal grupprum Logi - Antal dubbelrum Logi - Antal enkelrum Datum och tid Ankomst* Avresa Kontaktuppgifter Namn* Företag* E-post* Telefonnummer* Kommentarer Övriga önskemål som mat och teknik. Att umgås i ett kök är att ett av de bästa och mest avslappnade sätten att lära känna varandra ännu bättre. Vackra Villa Sandudden ligger på natursköna Ingarö och består av två villor, Villa Sand och Villa Udden, plus fem fristående mindre hus för boende, konferens och bastu/relax. Detta gäller under kvällstid dagtid kan det vara ankommande eller karön avresande sällskap men vår affärsidé bygger på att erbjuda exklusiv avskildhet och enda stället våra gäster kan se någon från ett annat sällskap är möjligtvis på parkeringen. Logi, som gäst checkar man inte in i hotellrum eller logirum på Villa Sandudden får ni ett sovrum. Fest, villa Udden är fantastisk för fester upp till 40 personer där gästerna får känslan av att ha blivit hembjudna till värdparet. Behövs grupprum finns flera utrymmen för detta i båda villorna. Rummet har stora glasväggar mot natur och hav med strålande sjöutsikt och öppen spis. Vi mäter också mötesdeltagarnas upplevelse av anläggningarna, och resultatet går att se och jämföra på varje anläggningssida. Ingenting är omöjligt Välkommen till en fantastisk anläggning ute på Ekerö, Färingsö, endast 35 km från Stockholm Central. Genom vårt samarbete med Öppet Hav erbjuder vi de flesta utomhusaktiviteter varav några passar speciellt bra att genomföra just på Villa Sandudden: upplev skärgården från en havskajak eller på långfärdsskridskor, mer fartfyllt från en RIB eller Stridsbåt eller varför inte från ovan i en helikopter.

  Ni är garanterat själva i Villa Udden eller Villa Sand och är ni ett stort sällskap har ni hela Villa Sandudden för egen räkning. Vi hjälper er kostnadsfritt med frisyr allt från att boka lokal till att ordna med mat. Logik och underhållning, starta eller avsluta konferensen med en golfrunda på någon av Ingarö GKs två fina banor warszawa eller på Wermdö Golf Country Club som också ligger inom bekvämt avstånd.

  Här kan du boka konferens, weekend, fest och bröllop i en vacker miljö direkt vid Mälaren.Konferens i, eker ö - konferensanläggningar i, eker ö 2018 När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i, eker ö så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad.De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i, eker ö erbjuder olika former av kringaktiviteter.  Typ av sammankomst Möblering i konferenslokaler Vilken miljö söker. Här samlas ni till fördrink i det ombonade vardagsrummet eller i kvällssolen på altanen. Vi finns med hela vägen och kan hjälpa er med allt från deltagarhantering. Rummen ligger i huvudvillorna Villa Sand och Villa Udden samt i fyra fristående mindre hus. Ventilationsanläggning, den som söker en fysisk utmaning kan fara fram över stockar och klipphällar på mountainbike. Projektor, skrivare och kopiator samt ljudanläggning, i något av våra två välutrustade kök hjälps du och dina kollegor åt att tillaga kvällens middag under vägledning av vår köksmästare. Till varje villa hör ett vackert konferensrum med de flesta faciliteter såsom trådlöst WiFi. Strax intill slottet kan du uppleva en mängd olika vattenaktiviteter. När mörkret faller finns pannlampor att låna och vintertid förser vi er med broddar 134 62 Ingarö, deras fokus ligger på gästen och de jobbar efter mottot ingenting är omöjligt. Underhållning och transport, vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen kryssningar till finland från stockholm på vår hemsida.

  Bastun förbokas och det ingår handdukar och badrockar.Sånga-Säbyvägen 187, 179 96 Svartsjö / Ekerö Hitta hit Åker ni bil och kommer norrifrån så kör mot Bromma Flygplats och Brommaplan.

Sök

Kategorier

Arkiv