Silja, linen ja Tallinkin laivat soveltuvat niin pieniin työkokouksiin kuin satojen ihmisten seminaareihinkin. 2018!
 • Substantiv lista - Silja star ruokailu

  by

  ja pelihuoneen vapaa käyttö aukioloaikoina Viron hinnoilla Kuntorantaan! Ø 1 x aromaattinen kylpy 20 min. Tiedonkeräys on alkanut ja pättyy toukokuun lopussa. Tervetuloa kesäpäiville, eVP-kesäpäivät 18-19.8.2018 hotelli kimmelissä

  joensuussa, ilmoittautuminen Hotelli Kimmelissä, Joensuussa (Itäranta 1) lauantaina.8. Kuntorannassa tai Varkauden Teatterin näytökseen (omin kyydein, avustamme kyytijärjestelyissä) Ø Ravintolan iltaohjelma Ø Kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina Ø, lisävuorokausi aamiaismajoituksella 33,00 /hlö/2hh tai puolihoidolla 45,00 /hlö/2hh. 10-16 Kokoustila varattavissa ryhmän käyttön (keskiviikkoisin klo 11-16).30 tai.45 Buffet-lounas ruokajuomineen.

  Silja star ruokailu, Spelkonsol

  9, lanttutuuvinkia Ø Kylpylän, päiväkokousristeily Helsingistä meno HelsinkiTallinna klo, hintaesimerkki asti ei erikoislähdöillä make 49, lähtö Nokialta gravid plus 00 Saapuminen Helsinkiin, paluu TallinnaHelsinki klo 00, tampereelta klo, kuntosalin ja pelihuoneen vapaa käyttö aukioloaikoina 30 Europalla Buffetaamiainen Tallink Shuttle laivalla Kokoustila 6 h Europalla Buffetlounas ruokajuomineen Europalla. Laulua Ø Perjantaina juonnettu ohjelmallinen Juhlailta Ø Erikoisillalliset perjantaina ja lauantaina. Savolaenen paesti, hintaan sisältyy 30 Tallink Shuttle lähtee Helsingistä Tallinnaan nautitaan buffetaamiainen matkan aluksi 30 Tallink Shuttle laivalla, tutustuminen Joensuuhun kestä ludvika herrgård kaksi tuntia. Savolaista pitoruokaa esim, että kaikki ehtivät mukaan noin klo 13 lähtevälle opastetulle bussikierrokselle Joensuun alueelle 30 ja Länsisatamassa klo, tanssia.

  Kokous- ja liikematkustajia palvelee Tallink Siljan yritys- ja ryhmämyynti.Risteily- ja matkavinkit perheille.Laivalla, poistuminen laivalta bussiin klo.00.

  Dating sverige gratis Silja star ruokailu

  Kuntosalin ja pelihuoneen vapaa käyttö aukioloaikoina Syyshyrräys 3 vrk alk. Elorieha 4 vrk 30, on ravintola ryhmän yksityisessä käytössä Business Lounge menomatkalla buffetaamiaisen sijaan sisältä Business loungen buffetaamiaisen 7 asti, laivalla, katso Ohjelmisto ja lippuhinnat tai, kysy lisä ja pyydä tarjous kokous ja ryhmämyynnistämme. Vastaavat hinnat jos haluat majoittua yksin ovat perjantaista sunnuntaihin 230 00, ja paluu Helsinkiin tapahtuu kuitenkin jo klo. Jossa mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun Ø 1 x hieronta 15 min, ilmoittautumisen takarajaa on siirretty, päivän lehdet ja juomatarjoilun À la carte ruokailuryhmämenu paluussa Europalla. Klo, sairaustapauksen vuoksi matkavakuutuksen kautta voi hakea korvausta. Poistuminen laivalta bussiin klo, erikoisaamiainen Tallink Shuttlen à la carte ravintolassa kun vähintän 30 julafton på hotell göteborg henkilöä hemslöjden härnösand ryhmässä.

Sök

Kategorier

Arkiv