Vissa kändisar har riktigt dålig klädsmak. 2018!
 • Stockholm moske bönetider. Klä på kändisar; Birka gratis kryssning

  by

  är här i kväll och Mwuana klär sig också snyggt, bara för att nämna några. Är det dags för kändismaskerad? Det är främst unga barn som kommer att

  tycka om de här spelen, men det är även risk för att äldre barn fastnar för att försöka klä en kändis bättre. Med så många välklädda gäster på plats passade vi på att fråga vad de allra bäst klädda hade på sig under kvällen och vilken svensk person de tycker är i störst behov av stilråd. Hoppa i en av våra dräkter och bli festens coolaste kändis. Jag försöker hamna någonstans i mitten av hur Daniel Lindström och Alexander Östlund klär sig. Jag tycker ändå Zlatan klär sig snyggt. Jag har ärligt talat ingen aning. Elis Burrau, jag har på mig min frus skinnjacka, en t-shirt av konstnären Duda Bebek, byxorna har jag köpt på Humana, skorna från stadsmissionen och det viktigaste såklart, min West Ham-halsduk. Jireel, jag har på mig Tiger of Sweden och Louis Vuitton. Jeans, sneakers och jag har nästan alltid en jacka med krage. Qhris Magsino skulle jag nog säga. Jag har på mig Marena, Massimo Piombo och Saman Amel. Jag litar inte riktigt på män med så stora hattar. Det är ju lite trist men Stefan Löfven måste klä sig snyggare. Det finns också en författare som heter Aris Fioretos som jag tar inspiration. Jag gillar Baba Stiltz som är med på listan. Det är en elev som går på Beckmans skola som heter Robert Jonsson som gjort detta. Kan Magnus Wislander, Elisa Lindström, Kodjo Akolor och Ellen Bergström bli folkrace-proffs? Alla kan uppgradera sig men jag tycker ändå jag själv om jag ska välja någon. Jag brukar oftast bära Filippa K eller Calvin Klein. I den här kategorin finns det något för alla och oändliga möjligheter att bli festens mittpunkt med en av våra kändisdräkter. Ingen riktig inspiration men tycker att många inom svensk hiphop klär sig bra. Tänkte säga Beppe Wolgers men han är ju död. Gå direkt till samlingssidan Syntolkat, gå direkt till innehållet, gå direkt till sök. Under torsdagskvällen delades Sveriges största modepris för män ut på The Lobby i Stockholm. Jag tänker inte så mycket på folk som inte klär sig bra. Vilken känd svensk person inspireras du av stilmässigt?

  Nu kan du ta reda på hur det skulle vara att bestämma över deras klädval. Jag tycker inte klä om att snacka skit om folk. Jag har på mig en kostym. Du får till och med bestämma var han ska efter att han är färdigklädd. Han borde skaffa långt hår som går ner kändisar längs ryggen för att matcha hans skägg och bälte bättre. Vi har många manliga kändisar i våra spel.

  Det viktigaste är inte alltid vad du är känd för utan det viktigaste är att din dräkt utstrålar massa glitter och glamour. Också klä, här hittar du sammanlagt över 600 st kändismaskeraddräkter att välja och vraka mellan. Underhållning, ta en närmare titt i vårt sortiment av tillbehör och förse din dräkt med de perfekta accessoarerna och maskeradtillbehören. Richard Hammond Dress, per Nunstedt vänster jag har på mig en tröja från Raf Simons. Klä klä på kändisar upp kändisar spel I det här avsnittet kommer ihåg hur det var när det var Miley Cirus Hannah Montana. Hitta på en ny ball look till kändisarna i dessa dressup spel. De kommer att kunna ändra sin styling välja en annan frisyr som brukar bära kläder eller ändra dem att välja vad du gillar bäst. Alkoholfritt alternativ serverades av Vitamin Well och maten kom från Yuc Latasian. Kändisar försöker bli folkraceproffs, ta festen till en helt ny nivå och lev dig in i rollen som en kändis.

Sök

Kategorier

Arkiv