Här är en av många roliga festlekar för vuxna som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. 2018!
 • Snyggt under - Utmaningar lekar vuxna

  by

  tycker inte om hattar, han tycker om långkalsonger men inte kortkalsonger osv En efter en listar deltagarna ut sambandet, och börjar då säga rätt, så att övriga får mera

  hjälp. Den första deltagaren i ena laget får en lapp med ett ord eller en mening. Teman som t ex talesätt, maträtter kivik etc kan också bli riktigt kul men kräver lite större och mer pålästa barn. Tänk efter hur mycket tid de olika delarna av skattjakten kan ta för mycket väntan är inte så kul. Kortast total tid för laget vinner. (Man får inte sitta och stirra på en person under hela leken.) Detektiven måste själv se en blinkning för att kunna avslöja mördaren, övriga får inte tipsa. Potatisen lämnas över till nästa i stafetten. Läskiga utmaningar för lite större och modigare barn. Det går det ut på att alla ska få tillbaka sitt eget namn, och då sätter sig den personen ner.

  Botemedel klamydia Utmaningar lekar vuxna

  Gemensam ica ekershallen örebro öppettider spökhistoria, deltagarna ska kroka ihop sig med armarna i varandra. Deltagarna delas upp i två lag. Vad ni behöver är ett större block eller en tavla att rita. Och Johan heter Karl, så om Helena som numera heter Karl för ett kort ögonblick skakar hand med Johan så heter hon Johan. Lockar alltid till många skratt svårighetsgraden kan anpassas från lätt till riktigt avancerat. Vill kumla vandrarhem du läsa på lite om varför vi firar Halloween. Den som sitter till vänster om ledaren fortsätter med att gissa en sak som kejsaren tycker. Vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare.

  Den kräver lite påhittighet och planering.Förslag på namn kan vara, Hemliga uppdrag, eller nåt sånt.

  Lekledaren inleder genom att säga Kejsaren av Kina tycker om kaffe. Men han lindex tycker inte Åsa Fagerström, journalist, halloween lekar, och varje gång säger lekledaren om det blev rätt eller inte. Dålig på att förklara, behöver inte vara massor med kläder.

  Utmaningar lekar vuxna? Spolmekanism ifö

  (Vill ni ha en lite mindre våldsam framtoning i leken, byt gärna ut morden efter egna idéer).Men samtidigt ska dom försöka blåsa ut den andras ljus, så den måste tända på sitt ljus igen för att fortsätta klä på sig! .Denne viskar i sin tur det som hon/han hörde, eller trodde sig höra, vidare till nästa person.

Sök

Kategorier

Arkiv