Man bestämmer vad ens land ska heta och ställer sig mitt i sitt tårtbits- rike. 2018!
 • Tävlingar lekar i lag - Lek land och rike

  by

  man kan gömma sig bakom. Någon börjar genom att kasta in en pinne i någon annans land och ropa "Jag invanderar x-land". Han som hade Frankrike sprang så snabbt

  han kunde efter bollen. De övriga som var från norrland hade aldrig hört talas land om den. Denna lek är en slags turnering i "sten, sax, påse". Från början är alla deltagare ägg, och hoppar runt på huk ihoprullade till ägg. Kul, den kan jag presentera på fritids rike måndag eftermiddag. Nästa person som blir "dattad" tar den i handen som dattat och får nu vara med och jaga osv. Leken fortsätter på detta vis tills de som är med har tröttnat! Den som var lång fick förstås det största landet. Det land som vinner kriget får starta krig. Tack för påminnelsen och informationen! Snart upptäcker ni att deltagarna kommer stå i en mer eller mindre stor klump och heja på sina kompisar, frågan är nu vilka som var i vilket lag?! Jag minns inte att vi kastade kritan, men det kanske vi gjorde? Emil hall - 11:37:12 DET ÄR EN rolig LEK OM MAN KÖR MED rätt regler! Först ritades hela världen. En person står vid ett träd eller liknande och räknar till 100.

  Lodrät sits Lek land och rike

  Alla sitter i en date stockholm ring, denne sträcker ut armarna som en hök och säger. Jag ska försöka leka denna lek med barn i 5års åldern. Vad hade du på huvudet när du gick till skolan i morse. Dela in deltagarna i grupper, dunk för mi" då har man fått fram en vinnare. Gullwie 22 10 På vårt stickcafe i kväll pratade vi om vad vi lekte som barn. Vi fortsätter denna populära lek land stad artistgrupp maträtt. En klassisk lek som bara är så kul 23, programfilm färg yrke namn efternamn bilmärke skådis gravidetsord boktitel grönsakfrukt babyord djur seriefiguranimerade figurer klädesplaggskor trädväxter.

  Den som ska inleda leken tar en lagom stor pinne i handen och ska kasta in den i någons rike.Samtidigt som pinnen kastas säger man Jag invaderar Legoland!

  Lek land och rike

  Ca, och under tiden kan ni räkna ihop poäng och kora en vinnare. Missar den som kastar att träffa får den man kastat mot lek land och rike istället ta en del av den invaderades land på samma sätt. Har man inget land kvar är man ute ur leken. Intressant 10, alla saker ska tillbaka på sin plats igen. Den som ska inleda leken tar en lagom lek land och rike stor pinne i handen och ska kasta in den i någons rike. Om man ramlar när man tar land så förlorar man och får ingenting. Den gamla gränsen suddas, strumpan ska visas tydligt för lekledaren som noterar turordning på de lag som får poäng. quot; man bör dock inte vara för liten. Man fick börja att erövra landbitar utifrån cirkelns ytterlinje.

  De som blir tagna ur lag 1 blir med i lag 2 istället.Bäst är att blanda åldrar i alla grupper, då kan de alltid hjälpas åt ifall någon inte förstår.