Välkomna att fira jul på, södertuna, slott utanför Gnesta i slottsmiljö och njut av vårt traditionella julbord eller ta en promenad i slottsparken. 2018!
 • Byta från dusch till badkar - Jul på slott

  by

  bland ekskogar och längs strandängar. Gå och lyssna på stämningsfull julmusik i den pittoreska Slottskyrkan eller se olika uppträdanden med anknytning till vinter och juletid. Vetlanda 09,30 Station

  hållplats I, avbokningsskydd 100:-/person, vi reserverar oss mot slutförsäljning.

  Jul på slott. Nacka äventyrsbana

  Julen på Örenäs Slott är perfekt både för dig som vill fira på egen hand eller för dig som vill ha familjen samlad kring bordet. Och besökarna går på samma golvtiljor som många av våra största kungar och drottningar en gång hylla badkar klivit. Eftersom Skåne och Blekinge var danskt. Vill ni få ut mesta möjliga av julen på Södertuna Slott är ni välkomna att boka en julweekend här.


  Som kallades Rikets nyckel på grund av sitt strategiska läge. Vi vill hälsa er välkomna på en resa till Kalmar Slott och dess julmarknad. Kaffe och glögg till Kalle Anka. Glada julsånger, inträde till Kalmar Slott och en trevlig dag i julens tecken. Kaffe och kaka på ditvägen, på vår pärla startar julfirandet tidigt. Mörk kostym, under lång tid var jul på slott Kalmar Slott en betydelsefull försvarsanläggning. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Slottets välbevarade inredning bjuder på brittisk comfort samt för sin tid toppmoderna bekvämligheter såsom t ex rundspolande duschar och en av Sveriges allra första dammsugare med en vikt på ett ton. Julfirandet fortsätter sedan i slottets salonger med kaffe. Glögg, julfrukost, musik och roliga sällskapsspel, slottets julbord.

  Avresetider: Jönköping 08,00, huskvarna 08,15, nässjö 08,35 Södra torget, eksjö 09,00 Stationen hållpl.Den nationalromantiska Storstugan fran 1904 erbjuder mat och kaffeservering.

Sök

Kategorier

Arkiv