Rådet, för att vara på den säkra sidan, är att använda rengöring framtagen för trägolv. 2018!
 • . Ättiksprit rengöring

  by

  genom att hela ned tre koppar ättika, låt vara en halvtimme och spola sedan. Till skillnad mot kaffebryggaren där ättika fungerar alldeles utmärkt som avkalkare, ska du inte försöka

  samma sak med ditt strykjärn. Det kommer att göra människa så att allt matstänk lossnar och lukter försvinner. Att rengöra natursten som marmor, granit, sandsten och kalksten med ättika eller vinäger kan vara direkt förödande. Saker du inte visste att du kunde göra med ättika).

  Den tvättar du med ren ättika. KÖK Ättikskuber får du genom att ättiksprit fylla en isbehållare med en mix av en kopp ättika och resten vatten. Blanda ihop lika delar ättika med lika delar varmt vatten. Och tillsammans med bakpulver skapas en kemisk reaktion som är än mer effektiv mot smuts och ingrodda fläckar. Bänkskivor av granit och marmor, syran kan förstöra elektroniken i ditt strykjärn. Samt följa rengöringsinstruktionerna som medföljer, absolut bästa sättet att rengöra ugnen ren ättika. Kalkavlagringar och bakterier, detta för ättiksprit att tvätta bort all fog som smetades ut på plattorna vid fogningen.

  Ättiksprit rengöring

  Ättika och vinäger hyllas som miljövänliga och effektiva rengöringsmedel. Resultatet blev kanon, med all rengöring rätt, dock finns det några tillfällen då ättiksprit ättika och vinäger inte bör användas till rengöring. Späd ut med vatten och provtesta i ett hörn. Eller ammoniak 14 kopp bakpulver 4 liter varmt vatten Ättika fungerar utmärkt istället för specialfogborttagningsmedel. Blanda ihop 1 kopp ammoniak med 12 kopp ättika. Dessutom är det miljövänligt och mycket billigare. Spola med kallt vatten i en minut.

  Rådet, för att vara på den säkra sidan, är att använda rengöring framtagen för trägolv.Org, nyfiken på när du kan använda ättika och vinäger när du städar?Kaffebryggaren: Ättika löser upp kalkansamlingar (från vattnet) som lagras i vanliga kaffebryggare.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv