Vi har lagt upp en komplett kur som ger dig magrutor på bara sex veckor. 2018!
 • Tårta krona: Träna fram magrutor! Nytt hotel malmö

  by

  otis sit-ups Placera dina fötter under något stadigt och ligg raklång på rygg med en viktskiva i händerna över ditt bröst. Alternerande kabelcrunches Teknik och utförande alternerande kabelcrunches: Greppa

  repet i kabeltrissan med bägge händerna och ställ på dig cirka en halv meter från kabeltrissan. Crunch på boll i kabelmaskin Crunch i kabeltrissa utförande Börja med att placera en bosuboll i mitten rakt framför kabelmaskinen Greppa en kabel i vardera hand, förslagsvis att du använder det rep som ofta finns till kablarna. Res överkroppen och gör en crunch i det högre läget av rörelsebanan för att få ett extra kläm mot magmusklerna. Oavsett vad du tränar och vilket ditt mål är så är det viktigt att stärka magen. Extratips: Ta övningen stegvis, du behöver inte gå till djupaste första gången. Gå sedan upp i överkroppen och ha som mål att vara helt rak i överkropp och armar i toppläget. Andas ut medans du kontrollerat lyfter upp dina ben. Knäböj med stången på framsidan av kroppen. Inled magrutor övningen med att långsamt sträcka ut dina ben och skjut skivstången framåt, se till att dina armar håller sig utsträcka under hela övningens rörelsebana. Se till att de möts ungefär i mitten av rörelsebanan, pausa en sekund och återgå sedan långsamt till startpositionen. Samtidigt som du håller dina ben raka så lyfter du benen uppåt ända tills de uppnår en 90 graders vinkel med golvet. Det är en bra övning för att tömma ut magmusklerna och/eller att utföra ett eller flera dropset. Många frågar hur jag får energi när jag inte äter så mycket kolhydrater men jag får jättemycket energi av att äta bra fetter. Pausa där under cirka en stund innan du långsamt och kontrollerat återgår till startläget.

  Ha repet i en position kring din nacke dina så ökar du chansen att bli gravid öron. Säger hon, ligg placerad på bosubollen med vikten på ländryggen och med rumpan några centimeter upp från golvet. Medans du håller din rygg och nacke rak och ditt ansikte framåt så böjer du din höft så långt åt högre som möjligt.

  Här hittar du planen.Magrutor : få platt mage på sex veckor.

  Allevo viktminskning Träna fram magrutor

  Återgå sedan långsamt till, ställ dig i ställningen med armarna i en 90 graders vinkel. Fällkniven Teknik och utförande fällkniven Inled liggandes på rygg med benen raka och händerna raka ovanför ditt huvud. Dra in dina knän tills du har knän och lår i 90 grader likt romantiska resor sverige övningen ovan. Crunch i maskin utförande, dra kontrollerat upp dina ben samtidigt som du gör en situp med överkroppen. Luftcykling är en effektiv magövning som skapar en brännande känsla i hela magpartiet. Placera dina fötter under kudden och greppa handtagen. En övning som det är lätt att hitta kontakten i magen med men tänk på att inte hamna scandic centralstationen göteborg för mycket i svank. Glöm inte bort att basera ditt dagliga kaloriintag på din nuvarande vikt så det sjunker samtidigt som vikten.

  Gör en crunch där du avslutar med att ta vänster armbåge och sikta mot höger knä.Innan du vänder så ska dina ben vara helt utsträcka, se bild!

Sök

Kategorier

Arkiv