Svensk Fastighetsförmedling arbetar aktivt med att förmedla nyproduktion i Örebro allteftersom området växer och moderniseras med nya bostäder. 2018!
 • Brädspel online - Nybygge örebro

  by

  Avdala avser endast tryckspilledning. Exploateringsarbeten inför nybyggnad av bostäder förskola i Örebro Avser exploatering inför kommande nybyggnation av bostäder och förskola i Södra Ormesta, Örebro. Hotellet kommer att ligga

  mellan McDonalds och Korthuset över Rudbecksgatan. Etapp 1 - Hus A: LOA 1849 kvm inkl. Nybyggnad av kedjehus i Örebro Bygglov nybyggnad kedjehus/radhus. Planer finns för fortsatt byggnation på anläggningen i Sörbybacken med bland annat en Ski Lodge och en toppstuga. Nybyggnad av flerbostadshus på Adolfsberg, Örebro. Nybyggnad av hotell och kontor i Örebro. I entreprenaden ingår även 2st pumpstationer. Nybyggnad av flerbostadshus i Ladugårdsängen, Örebro Avser nybyggnad av 75 lägenheter i en huskropp med fem våningar. Planer finns på en stor logistikanläggning med placering i Törsjö, Örebro. Nybyggnad av flerbostadshus intill Svartån i Örebro Befintlig fastighet på tomten måste rivas innan nybygget kan påbörjas. BJC har till en bedömd byggrätt om ca kvm BTA. Finansieringsfrågor återstår att lösa. Nybyggnad av radhus/parhus i Örebro, ca 95-100 bostäder. Törsjö Logistik AB ägs gemensamt av Catena Logistik AB, AB Lokalhusman och Örebroporten mönster Förvaltning. Planerad ombyggnad av hela stationsområdet med utökning av spårområden, broar, tunnlar, plattformar, bussterminal, parkeringar, ombyggnad av stationshus med mera. Nyläggning av vattenledning inom Örebro stad Upptaget i investeringsplanen. Arbetet med detaljplanen har inte påbörjats ännu.

  56000 kvm, nedan visas musikdidaktik de 100 största aktuella byggprojekten av totalt 135. Södertälje Hamn och Älberg Utbyte hjälpkraftställverk med tillhörande stationskontrollutrustning. Avser nybyggnad av bostäder 165, nya bostäder, utbyte av ställverk i fördelningsstationer i Hovsta.

  Bostäder till salu på Hemnet i Örebro län.Termikgatan 49 E, Södra Ladugårdsängen, Örebro.

  Nybygge örebro

  I förslaget ligger också idéer som t ex en småbåtshamn. Nybyggnad av kontorshus i Vivalla, optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo örebro lugnt och säkert. Där värmestugan ligger idag, nybyggnad av flerbostadshus i Örebro Planer finns på nybyggnad av flerbostadshus i två ytterligare etapper på Kv Piloten.

  I väster finns kvarteret Wallenstråle, i söder kvarteret Hägergården och området avgränsas av industrispåret till Kvarntorp i norr.Etapp 2 finns på projektid: 1324686.

Sök

Kategorier

Arkiv