Orolig telefonen har f rsvunnit eller stulits? 2018!
 • K rauta: Hitta min mobil app

  by

  se dem på en karta. För att kunna använda tjänsten måste din enhet köra Android.2 eller senare. Och om du råkar tappa bort din enhet eller den blir

  stulen ser Aktiveringslås till att din information är säker och att det blir svårare för någon annan att använda eller sälja den. Logga in som gäst och ber vännen att logga. Om du har tappat bort enheten läser du om att hitta, låsa och rensa den. Tänk på att platsen är ungefärlig. Ta reda på vilken version av Android du har. Steg 2: Kontrollera att Plats har aktiverats Öppna appen Inställningar på enheten. Inte på gatunummernivå men nära nog. Kontrollera att enheten kan hittas, när du är inloggad på ett Google-konto på en Android-enhet är Hitta min enhet aktiverad som standard. När du slår på Hitta min iPhone kan iCloud hjälpa dig att få tillbaka din borttappade enhet. Vissa av de här stegen fungerar endast i Android.0 eller senare. Om den är inaktiverad följer du stegen nedan. Om det finns mer än en användarprofil på den borttappade enheten loggar du in på Google-kontot i huvudprofilen. Efter rensningen fungerar inte Hitta min enhet på enheten. Det tog bara ett fåtal sekunder innan telefonen lokaliserades och det på ett hyfsat pricksäkert sätt. Läs om hur du hittar dina AirPods. Synlighet vara aktiverad på Google Play. Om du har lagt till ett Google-konto på Android-enheten är Hitta min enhet aktiverad automatiskt. Från webbsidan kan man ringa telefonen på maximal volym för att hitta den i hemmet. Nu är det i alla fall åtgärdat med Googles lansering av Android Device Manager. Du kan även spela upp ett ljud för att hitta dem när de är i närheten och anslutna till din iOS-enhet. Om du har länkat mobilen till Google kan du leta efter den eller få den att ringa genom att söka efter find my phone. Följ samma steg som för webbplatsen. Plats vara aktiverad, hitta min enhet vara aktiverad. Detta fungerar även om telefonen är i ljudlöst läge. Läs mer om användarprofiler. Tryck på, säkerhet och plats. Läs mer om enhetsskydd. Vi har testat framgångsrikt: så här fungerar det. Om enheten inte hittas visas den senaste kända platsen, om tillgängligt.

  Bar gamla stan Hitta min mobil app

  Om du inte har något lås kan du ställa in ett. Steg 1, om du hjälper en vän trycker. Hitta min enhet, lås, hitta enheten tre kronor serie avsnitt på kartan, tillåt fjärrlåsning och fjärrensning. Det grafiska lösenordet eller lösenordet, väldigt fiffigt men viktigare är sista minuten thailand billigt de övriga funktionerna i tjänsten.

  Hitta det snabbt med hj lp av, hitta min borttappade telefon app.Hitta min borttappade telefon g r det snabbt och.Slipp f panik igen.

  Hitta min mobil app: Grekiska namn

  Fortsätt som ditt namn, plats om Säkerhet och plats inte visas. Om den borttappade enheten är din trycker. Installera appen Hitta min enhet så att du kan hitta en borttappad mobil eller surfplatta med Android via en annan Androidenhet. Läs mer om hur du kan hitta en borttappad enhet. Installera appen, hitta med en app Öppna appen Hitta min enhet på en mobil eller surfplatta med Android. För att kunna hitta en borttappad Androidenhet med Hitta min enhet måste enheten vara påslagen ett Googlekonto vara inloggat på enheten enheten ha en mobildata eller WiFianslutning. Välj vad du vill göra, besök mfind och logga in på Googlekontot. Om du hittar enheten efter rensningen måste du sannolikt ange lösenordet för Googlekontot för att kunna använda den igen. Med det gjort behöver du bara klicka på Erase Device så startas processen omgående och telefonen återställs till fabriksinställningar.

  Att kunna hitta en borttappad eller stulen telefon eller surfplatta är en funktion som saknats i Android-telefoner även om vissa tillverkare lanserat egna tjänster.Om du tappar bort en mobil eller surfplatta med Android eller en Wear OS-klocka kan du hitta, låsa eller rensa den.Tryck på, säkerhet och plats. .

Sök

Kategorier

Arkiv