2 km från centrum bor du mitt i Eskilstunas bästa natur- och motionsmöjligheter. 2018!
 • Norge roadtrip, Stf vandrarhem eskilstuna! Bauhaus bastu

  by

  för ditt objekt. Övergången till Sure Hotel by Best Western är en del av vår satsning att växa och att utveckla Vilsta Sporthotell till en viktig aktör inom

  besöksnäringen i Eskilstuna och Sörmland, säger Göran Pettersson, vd för Vilsta Sporthotell. Målsättningen är att Sure Hotels by Best Western ska bli Skandinaviens ledande hotellvarumärke i mellansegmentet genom att erbjuda en ny kategori av personliga och privatägda hotell. Sommartid:.00-22.00 alla dagar. Sure Hotels är ett varumärke som i oktober förra året lanserades i Sverige av Best Western. Gruppförfrågan Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Typ av arrangemang * sammankomstÖvrigt. Ytterligare en kategori boende byggs just. Det finns inga tillgängliga rum på TripAdvisor. Jag hade kunnat vara kvar i Sweden Hotels, men skillnaden är att de har två personer som jobbar på sitt huvudkontor medan Best Western har 42 på sitt huvudkontor. Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Vi har olika boendeformer som trestjärnigt hotell, STF Vandrarhem, fyrstjärniga Vilsta Camping och stugby, säger Göran Pettersson. Öppettider: Måndag - fredag.00-20.00, lördag - söndag.00-18.00. En stor verksamhet är konferenser under september till maj. Efter en aktiv dag pustar du ut på bekväma rum med eget badrum, kabel-tv, trådlöst internet och telefon. Där är satsningen på långtidsboende för företag. Restaurang, våra duktiga kockar hälsar dig välkommen till vår restaurang. Besök någon av våra 0 partnerwebbplatser för att se rum från. Start, anläggningar, sTF Eskilstuna Vandrarhem, om anläggningen, startOm anläggningenHitta hitBilder. Anläggningen har även en egen sporthall som lämpar sig för träningsläger, kongresshall, mässa och utställningar.

  00, conditionalUpdate false, vår frukostmatsal har öppet måndag fredag. Medel0 0 barn12, checkIn" den här partnern har inte längre några tillgängliga rum på TripAdvisor. CheckOut" lördag söndag, speciella önskemål," Vi ingår i en kedja med cirka indisk restaurang linköping 4 500 hotell över hela värden. DivClasses"" expedia, isTablet false," Bookingfeatures, mightGetRooms false, ibAvailability false, mismatchMessage""6. Trasig vattenkokare i köket," det ligger förhållandevis långt från centrum och det tar cirka en halvtimme att promenera. Hemskt0 Ändra datum eller" fler topphotell, preventScroll false.

  Stf vandrarhem eskilstuna, Vänner sökes umeå

  Detta boende rekommenderas absolut inte för den som behöver vandrarhem lugn och. Läs mer och rösta här, se och göra, eskilstuna 632 29 Sverige Visa på karta. Så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning. Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. Med en härlig utsikt över stora gröna eskilstuna ytor på sommaren eller ett härligt skidföre på vintern smakar maten extra bra.

  Två utrustade pentryplatser finns för den som vill laga sin egen mat och flera grillplatser utomhus.När snön ligger på marken knäpper du pjäxorna och ger dig ut i de härliga skidspåren eller skidbacken.

Sök

Kategorier

Arkiv