Information för dig som söker jobb på oljeplattform. 2018!
 • Sjömanskostym kvinna: Oljerigg norge lön

  by

  du själv ute efter jobb som ingenjör inom olja/offshore läs här. För att få jobb på en båt krävs det först och främst en GSK, grunnleggende sikkerhetskurs. En bussresa

  som tog nästan 90 minuter skönt att bara kunna plugga i hörlurarna och lyssna podd medan bussen far fram i det bergsbeklädda landskapet. Besök vår sida för svenska kockar inte i Norge. Behovet på båtar och oljeplattformar är begränsat. Nyss hemkommen från riggen jag var på förra gången jag var offshore. Kickstartar 2018 med en 19 dagar lång vistelse på Nordsjön. Priset för säkerhetskursen ligger mellan 20-30 tusen, men de pengarna har du snabbt tjänat in när du fått ett jobb på plattform. Men det krävs en del utbildning och kurser för att få ta sig ut, som till exempel den obligatoriska säkerhetskursen. Fasta anställningar är den vanligaste arbetsformen som efterfrågas. Läs hela inlägget, iskall Påskhelg. Båda kurserna gick på 12 200 NOK vilket jag också tyckte var prisvärt. De flesta som tänker på Norge ser framför sig att ett jobb där de har bra pendlingsmöjligheter till Norge och får väldigt bra betalt i ett offshorejobb. Med den åkte vi ut och mötte riggen när den seglade in till kajen. Jag fick jobba lite motsatt den här gången.

  Härligt hur detta år ikea duschkabin säljes bara rullat på med jobb. För att kunna få jobb oljeplattform Norge krävs det att du har gått en säkerhetsutbildning som du behöver bekosta själv. Det vanligaste är att man jobbar 24 eller 23 skift. Oljeindustrin var helt ny för mig men antog ändå utmaningen att ingenjörsjobb. Rättare sagt halv 6 på morgonen hade vi möte om hur vi skulle segla in till kajen den sista biten. Har varit väldigt tyst här på bloggen sedan oktober. Det blev 2 härliga veckor som jag fick spendera på min favoritrigg som vanligt fick man nya erfarenheter och intryck. Reser vi ut innan den månaden har gått.

  Så höga är lönerna, vilka utbildningar krävs, säkerhetsutbildning.s.v.Men kom ihåg att om du får ett jobb på en oljerigg så är den summan intjänad på två.Källa för lön : Exsto Offshoreutdanning AS har siden 2005 levert opplæring over hele.

  Oljerigg norge lön

  Vidare så kan man också få jobb oljeplattform Norge som trampdyna sjuksköterska och läkare om folk skulle bli sjuka Är du yrkesutbildad eller universitetsutbildad och är intresserad av att söka jobb oljeplattform Norge så finns det flera olika arbetsgivare som du kan söka jobb hos. Läs hela inlägget, men i efterhand så var det bra att jag inte tog det för min fot var inte i skick att jobba redan. Här krävs det också GSK samt en kurs som heter OLF. Som roustabout behöver man ha HLO kurs för att få jobba. När man pratar om offshorejobb som kock kan man dela in det i två områden. Något som jag kände att ingen annan behöver veta. Hur ser man på svensk arbetskraft i Norge. Som jag skrev i förra inlägget fick jag fast rotation på en av dom nyare riggarna i flottan. JAG HAR fått fast tjänst igen. I willys Norge kostar dessa två kurser, det står för man over board boat och är enkelt hur man söker efter folk som ramlat i vattnet.

  Men samtidigt är livet vad det är och därför tänker jag skriva detta eftersom det involverade offshore och jobbet där ute på havet.De två kurserna kostar också.Men kring 04 på natten hade riggen hamnat på plats och man kunde då jecka ner benen och stå stadigt på botten.

Sök

Kategorier

Arkiv