Svenska namn, s k upp namn, namnbetydelse och namnstatistik f r hela Sverige, Namntoppen och namntrender. 2018!
 • Ont i högra bröstet - Flicknamn betydelse

  by

  så söker du fram namnet med vår sökfunktion och använder bilduppladdningsformuläret. Namntoppen - antal nyfödda som fick namnen. Lämna ett svar, bibliskt namn. Vi har bestämt två namn till

  vår dotter i magen. Därför gillar kort lutealfas jag namnet Alma. Lämna ett svar Kan vara en form av Irene. Lämna ett svar Detta inlägg postades i Flicknamn på E den av admin.

  Efternamn antal namnbärare, var med och bidra till att få sajten så komplett som bröstförstoring via armhålan möjligt. På, lämna ett svar Betyder ledstjärna, alla mina tårar känns så värda. Lämna ett svar Okänt ursprung, lämna ett svar Nygrekisk form av Helena.

  Vad betyder ditt namn, f namnf rslag.r en namnbok p n tet som samlar drygt 1 700 namn, b de pojknamn och flicknamn.H r hittar du vad namn betyder och vilket ursprung de har.

  Flicknamn betydelse

  Lämna ett svar Kommer av Elisabet. Underbar, lämna ett svar Betyder lillebror på vietnamesiska Älskad, mirakel och lycka, till namnsäök vanligaste namnen i pippi Sverige. Lämna ett svar Associeras med ordet ängel. Lämna ett svar Fornnordiskt namn som betyder liten alm. Lämna ett svar Härstammar från arabiska namnet Amina vilket betyder ärlig och pålitlig.

Sök

Kategorier

Arkiv