2018!
 • Kom och visa att du är en man - Få mensen att gå över snabbare

  by

  det bra att man kan välja när man vill ha den. Fundera kring dessa påståenden: Jag blöder så mycket att jag har svårt att gå i skolan eller till

  jobbet. För att veta om just du blöder mer än normalt har vi tagit fram några vanliga kännetecken. Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Det minsta bh storlek ska även finnas en medicin som en kan köpa som ska sätta igång ägglossningen men den är till för de människor som har problem med att mensen inte kommer på flera månader. Vid rikligare mens kan man i värsta fall drabbas av blodbrist, något som kan kännetecknas av till exempel trötthet, yrsel och öronsus. Oavsett metod bör alltid en läkare rådfrågas. Det är svårt att veta om ens egna blödningar är normala. Om man blöder mer än det kan det vara ett varningstecken på att något är fel. Anledningen till sen mens kan vara stress, diet, och/eller en intensiv träningsrutin. Prostaglandiner är ett hormonliknande ämne som produceras i livmodern och är roten till all mensvärk och de symtom som är liknande. För 11 av kvinnorna i Sverige innebär det dock att man blöder betydligt mer än normalt. Ditt mensblod är brunt, brunt blod är inte nödvändigtvis är dåligt ( här kan du läsa vad brunt blod betyder men det är något att hålla koll. Om du har svarat ja på några av dessa påståenden kan det vara så att du har rikligare mens än normalt. Effekten av syran är att blodet lättare koagulerar vilket leder till minskad mensblödning. Det är viktigt att man frågar sig själv om man kan fungera normalt under sin menstruation eller om den rikliga mensen förhindrar en normal vardag.

  En välkänd missuppfattning är att man måste blöda en viss mängd vid menstruationen. Generellt sett blöder man mellan 2080 millimeter blod. Man får konstant gå omkring och vara orolig för att det ska blöda igenom och man känner pris på böcker sig begränsad i sin vardag. Lycka till och hoppas du får en fin resa. Och förbrukar ungefär 36 tamponger per dag. Allmänt, detta stämmer inte, du har oregelbunden mens, våra läkare kan ge dig rådgivning och behandling om du vill skjuta upp din mens. Det finns några olika anledningar till att du kanske blöder mindre.

  Få mensen att gå över snabbare

  Det är normalt att alltid ha sen eller tidig mens. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här. Mer än så behöver du prata med en läkare som kan råda dig vidare. Rachel Carlton Abrams är styrelsecertifierad läkare och säger till.

  Om du är sexuellt aktiv och du blöder mindre under mens kan det vara ett tecken på att du är gravid.Du blöder klumpar, klumpar är för det mesta normalt att få i sin mens ( här kan du läsa om vad det innebär ) men om du börjar få större blodklumpar mer ofta kan det betyda att allt inte står rätt till.Inte tillräckligt mycket blödning, att blöda lite under sin mens kan kännas som en seger på flera sätt (mindre mensvärk, mindre pengar på mensskydd osv.

Sök

Kategorier

Arkiv