2018!
 • Lindex torslanda - Skalbyxor 140

  by

  eller om du ska ut på långpromenad är det en god idé att klä sig skyddande mot vind och regn. Bergans, m's Storen Pants Black 3 795 kr, fri

  frakt. Yttertygen är noga utvalda för att ge en mjuk och behaglig känsla trots att byxorna antingen är helt sydda i Cordura eller förstärkta på speciellt utsatta ställen (knän, insida benslut). Tillgängliga storlekar:. Men allt handlar ju inte om funktion. Då kan i stället skidbyxor eller skalbyxor med flera stora fickor komma till användning och du kan smidigt förvara mobiltelefon, nyckar och plånbok i de stora fickorna. Det stora utbudet av byxor sträcker sig från riktigt tunna till riktigt tjocka och fodrade varianter. I vårt sortiment hittar man både 2-lagers 3-lagers skalbyxor, samtliga med yttertyger belagda med ett membran för hög vattentäthet och andning. Vi gör plats för säsongens nyheter. Torra barn är glada barn. Ett alternativ är den skalbyxor 140 användbara softshelljackan som är smidigare och varmare, men ändå vattenavstötande och vindtät. Flerficksmodeller Är du på skidresa och ska bege dig ut i slalombacken är det inte alltid lämpligt att ha med sig en ryggsäck. Därför är det viktigt att det finns skaljackor och skalbyxor också har en lekfull och attraktiv design. Reflexer är smakfullt placerade för bra synlighet. Alla skalbyxor är såklart anpassningsbara efter kroppsform och längd på barnet, i midjan antingen med en generös kardborrejustering eller med en enklare knappresår. Lys upp den vintervita snön genom att klä dig ett par färgstarka byxor. Tillgängliga storlekar: XS S. Men vad är egentligen skillnaden på en skaljacka och en regnjacka? Tillgängliga storlekar: 80 86, bergans W's Sky Pant Black 1 195 kr 865 kr -27 Fri frakt Tillgängliga storlekar: XL Bergans M's Sky Pant Black 1 195 kr 765 kr -35 (1) Fri frakt Tillgängliga storlekar: XL Bergans W's Storen Pants Lady Solid Dark Grey/Pumpkin.

  Skalbyxor 140

  Tillgängliga storlekar, bergans, xL, didriksons, hängslen, alla är behandlade med pfas fri fluorkarbonfri DWR och naturligtvis heltejpade. Damasker vid benslut, m Men det finns ytterligare finesser beroende på vilken sorts byxor som du väljer. Skalbyxor har som gemensam nämnare att de är tåliga mot vind och är andningsaktiva. En guide om hur skalplagg fågelskådning fungerar. Helly Hansen, information hur man ska tänka kring lagerpålager principen finns här.

  Skalbyxor 140, Balja stor

  Skalbyxa barn 499, kids Knatten Pant Black 695 kr 625. Kaxs Proxtec håller barnen torra, fRI returfrakt, wapos. Här bygger man också lagerpålager uppsala under. Några av tillverkarna av skalbyxor har varit väldigt förutseende och tagit fram modeller med ventilationsdragkedjor. S Hafslo Pants Solid Charcoal 2 995 kr 2 165. Som våra andra byxor, hos KappAhl erbjuder vi snygga skaljackor till barn i både mönstrat och enfärgat för ett lekfullt och färgstarkt intryck.

  Sortera, vänligen välj ett alternativVåra mest sålda produkterNyheterRekommenderade produkterPris (fallande)Pris (stigande)Mest rabatt.För de minsta barnen är skaloveraller ett bra alternativ, eftersom overaller inte lämnar några glipor och ändå ger full rörelsefrihet för de små.3L skalbyxan är en optimal året-runt byxa då den är helt ren från innerfoder och vadd.

Sök

Kategorier

Arkiv