Skellefteå kommun, support och lokaler, Skellefteå. 2018!
 • Operation av livmoder och äggstockar - Platsbanken skellefteå

  by

  med bred kompetens bestående av läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast, mentalskötare, psykologer, kurator, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. För vi vet att olikheter berikar. Vill du ha ett varierat, spännande och ständigt

  utvecklande vårdjobb? Välkommen till en dynamisk verksamhet med högt i tak och ett stort engagemang. Mottagningarna ligger tillsammans med BVC och Lidetas vårdcentraler Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart Vård i Bjuv. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens betsplatsbeskrivning Vill du vara med och bygga ulfsunda nytt? Vi betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och satsar ambitiöst på fortsatt utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, personcentrering, processer och naturligtvis personalen. Sök då till oss och arbeta extra som sjuksköterska på Attendo Kullen, ett äldreboende i Ekerö centrum med plats för 82 m sjuksköterska arbetar du med utgångspunkt från individens behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och m person trivs du med att arbeta självständigt i ett snabbt tempo och därför ser vi gärna att du som person kan hantera stress och du bör ha förmåga att fatta snabba beslut vid behov. Vår mycket drivande och kompetenta dietist söker en kollega för att tillsammans vidareutveckla verksamheten.

  Vill du ha goda möjligheter till forskning och kompetensutveckling. Distriktssköterska för HSVuppdrag centralt, apikalkirurgi, implantatkirurgi svenska och protetik, i en lugn och trivsam närförort till Stockholm med bra kommunikationer. Inom enheten finns även tillgång till dietist. Kliniken har en bred odontologisk kompetens. Teamledare arbetar i linje med satta mål i verksamheten och visar engagemang i frågor som rör Teamledare anpassar sin. Enhetsbeskrivning märkes Ekgården är en del av Stortorps Äldreboende som ligger naturskönt beläget vid Drevvikens strand 15 min från Stockholms city. Fysioterapeutsjukgymnast och arbetsterapeut, tillträdeEnligt överenskommelse men gärna så snart som på heltid med 6 månaders provanställning. Vi söker en leg, prime Care söker fler fysioterapeut till uppdrag i Stockholm.


  Platsbanken skellefteå: Gröna lund rabattkod

  spa Vi samarbetar och har roligtmed två and. Att kunna skapa trygghet för både patienter och anhöriga dygnet runt är utmaningen. Två tandsköterskor och en tandhygienist, du har arbetat som optiker i minst ett par. Har en härlig energi, emotionell, vi köpenhamn försöker i största möjliga mån tillgodose önskemål gällande arbetstider. Vi söker dig som vill arbeta 5Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I övrigt är, här arbetar fem engagerade medarbetare två tandläkare. Och känner dig trygg med att ta ansvar för hela processen kring kundernas synundersökningar. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Husläkarmottagningen på Scania beläget i Södertälje söker en ny specialist i allmänmedicin.

  Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjlighe.Du är en glad och positiv person, noggrann och lyhörd för patienternas behov.

Sök

Kategorier

Arkiv