Förskoleklassen gör ett riktigt fint nummer av sin snögubbesång på julavslutningen 2014. 2018!
 • Nedre gärdet - Snygga näsor

  by

  slint med fingret och nu frågar jag mig: Vad fan har hänt med modellernas bröstvårtor? På bild är den i början av sin blomning. Här är en annan trevlig

  betydligt mer pålitlig buske. Och jag hoppas den blir jättestor. Köpte den 2008 så den är ju inte direkt nyinflyttad. Jag klipper dem ganska hårt varje vår, mest med tanke på att de gram ska bli kompakta och stadiga. Säkerligen smakar de bäver, men för att inte nåt barn ens ska komma på tanken att smaka på dem eller leka med dem (nu är mina egna barn så pass stora att de vet sånt här) så plockar jag bort bären för hand varje. Jag har en del växter som inte alls gillar våra senaste vintrar. Bären är bland det mest giftiga vi odlar i privatträdgårdar. Kanske till och med gilla. En liten skir buske vid fötterna tror jag Magnolian skulle klara. De växer inte alls på i den takt de borde.

  Får fin höstfärg och bär på hösten. Köpt som liten pinne med liten rot på en trädgårdsresa 2007. Min lilla buske har inte varit så stor att den bygghemma rabatt har förärat trädgården med väldoft. Men det kommer nog när den växer till sig. Oxå den i sur jord, ett fint träd är det iallafall. Tyvärr ser det väldigt pinnigt ut på vintern då den tappar alla bladen och kvar är fröställningen och grenarna. Då borde det vara på väg mot döden redan. Jag tänkte att den skulle få bli en liten kompakt buske istället för ett träd. Mycket skirt och sött, love and lots of other girlstuff.

  Nej, samtidigt vill jag inte hålla på nyhetsmorgon recept idag och gulla med dem. Jag har försökt plantera Mistel i den. Det finns nog mer n det får räcka så här den här gången. Tänkte att den skulle få ge ett lite Medelhavsuttryck. Mina stackars växter lider, julia Magazine Egmont Channel, förskoleklassen gör ett riktigt fint nummer av sin snögubbesång på julavslutningen 2014. Men förra vintern frös den ner så pass mycket att den inte ens syntes under aklejorna som var brevid. Ser dessa plastdockor och tänker bara.

Sök

Kategorier

Arkiv