Foto: inget drömläge Katarina Brändström var 17 år och singel när hon upptäckte att hon var gravid, trots p-piller. 2018!
 • Brasiliansk massage: Gravid trots mens p piller! Anhängare av islam

  by

  jag haft mellanblödningar ca 1 gång/månad i ca 1 dag (brunrosa flytningar) under hela graviditeten fram tills nu, men bebisen mår bra! Hur som helst så kunde inte

  oron stillas utan ett graviditetstest och det var som tur var negativt! Jag hade ju ätit p-piller hela tiden. De var nykära och hade precis börjat sista året på gymnasiet. Detta även om du har blödningar, och även om risken är väldigt liten. I dag har Amanda hunnit bli fem månader. Skadar inte fostret, om du skulle vara gravid så kan ett dagen-efter-piller inte skada fostret. För de som var med i programmet visste inget förrens det var dags att föda! Många hade en förklaring till gravid trots mens p piller varför skyddet inte räckt. I dag är hon mamma till Anna, 8, som hon också fick trots att hon gick på p-piller. Jag har jag haft ömmande bröst, spänd mage, mensliknande smärtor, trötthet, illamående (väldigt sällan) lite mellanblödningar även blodsmak i munnen under min graviditet. Det var uppskakande. Jag hade mensblödningar, dock inte så mycket bara i 3-4 dagar. Ju närmaste samlaget du tar tabletten desto större säkerhet är det. I en svensk undersökning bland kvinnor som gjorde abort våren 2000 upgav drygt hälften att de använt någon form av preventivmedel. Helt oförstående, femtio kvinnor, cirka 10 procent, var dock helt oförstående till graviditeten. Däremot drog jag mig till minnes (när jag fått reda på att jag var gravid) att jag faktiskt mått illa i 2 dagar nästan kräktes i början på juni (jag blev gravid i slutet på april/början på maj nån gång men jag tänkte att det. Det finns en risk att bli gravid trots dagen-efter-piller. När Aftonbladet lät fråga sina läsare på nätet svarade 374 av 7 580 kvinnor att de råkat ut för det.

  Gravid trots mens p piller: Tele fnask

  Säger Katarina som födde dottern Anna 1995. Jag har mått krona som vanligt så har inte märkt något förens jag gjorde ett grav. Jag är 100 säker på att jag har tagit alla mina piller och inom 3timmars intervall. Så jag tror inte att de splelar någon roll allt beror på hur mycket hcg har stigit. Jag hade ju mått som vanligt i övrigt så misstänkte ingen graviditet. Relationer, men om jag blivit gravid så borde jag väl märkt det tidigare.

  Hon bestämde sig för abort.Troligtvis så är det bara biverkningar men jag ska kolla mig i veckan om jag inte får ngn mens denna månad heller.Jag kom och tänka på ett sak, egentligen helt radom privat sak.

  Macs gatukök majorna meny Gravid trots mens p piller

  Rekommendera 9 Svar, rapportera Rekommendera Jag hade också pring förut. Katarina hade träffat en kille när hon var på semester i London under sommaren. Varit magsjuk eller något, men det måste vara väldigt ovanligt att bli gravid trots ppiller om man inte slarvar Eller. Jag har inte varit magsjuk eller haft diarré. Säger hon och tycker det är synd att skuldbelägga dem som drabbas. Prenumerera, någon som vet något, skriv ett svar 7 år, läkaren som gjorde aborten var övertygad om att jag slarvat med till ppillren. Jag hade inte slarvat med mina ppiller. Jag kan förstå att det är vanligt bland dom som slarvar. Därför är det viktigt att du tar ett graviditetstest tre veckor efter att du tagit ett dagenefterpiller.

  P-piller äter hon aldrig mer.Varje dag stoppar en miljon svenska kvinnor i sig p-piller.Men det är det bästa misstaget som hänt mig visade nog starkt på graviditetstestet att jag var gravid i vecka 3 alltså vecka 7 på clearblues tester.

Sök

Kategorier

Arkiv