Många av bostäderna i kvarteret Studio 256. 2018!
 • Regnbyxor stl 80, Södra centrum skanska

  by

  bostäder med innovativ karaktär och effektiva planlösningar. Även på översta planet finns taklägenheter i etage. Tack för ditt mail! Det började med att Hedlundgruppen, som är nordens ledande aktör

  inom säsongsdekoration, skulle samordna lager och logistik till en enda plats i Sverige. Alla 266 lägenheterna på Alriks torg kommer att läggas ut på de första 68 lägenheterna nu i veckan. Vi har jobbat mycket med att utnyttja bostädernas volym till max, för att på så vis frigöra golvyta. I projektet ingår också en satsning på bilpool och flakcyklar för utlåning en framåtblickande lösning som gör det möjligt att minska antal parkeringsplatser i området. Så här stora projekt tar lång tid, det här har vi jobbat med i nästan ett halvår. Vi vann två arkitekttävlingar inför planeringen av området, varav en innebar utö julmarknad möjligheten att få rita 255 bostäder för Skanska i projektet Vortex. Det här ska Abetong leverera till projektet: 10 500 m fasader 11 500 m massiva innerväggar 14 700 m massiva bjälklag varav ca 6 000 m är förespända 327 st balkonger 76 pelare 67 flänsbalkar 1 200 m HD/F, läs mer om projektet här. Det kommer att bli ett spännande och intressant projekt att få vara med i då de geologiska förutsättningarna kräver varsam byggnation för att säkerställa att inte omgivningen påverkas negativt. 2016 februari 15, i den nya stadsdelen Södra Centrum i Göteborg ska Skanska bygga 256 nya bostadsrätter i olika storlekar med inflyttning 2017. . För Stig Hedlund Fastigheter innebär det att bolagets lägenhetsbestånd ökar med nästan 100 procent från 330 till 596 lägenheter. Studio 256, som projektet kallas, blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär centralt i Göteborg, nära Korsvägen. JM bygger bostadsrätter, Skanska likaså. Illustration: Tengbom, vässat uttryck och konceptuella lösningar Är du ung vuxen, utan barn, som vill bo centralt, nära stadspulsen? Så vad är det då för typ av bostäder som byggs? Abetong har fått uppdraget att leverera betongstommen till projektet. Tack för att du kontaktar oss. Claes Salomonsson, stig Hedlund Fastigheter är bara en av flera byggherrar som har pågående byggnationer och planprojekt i området. Precis innan stadsgränsen till Mölndal, i Göteborg Södra centrum, bygger Stig Hedlund Fastigheter 266 hyresrätter. Illustration: Tengbom, att utnyttja hela volymen, de flesta lägenheterna här är ettor eller tvåor. Det blir helkaklade badrum, kök som är förberedda för diskmaskin, parkettgolv i alla rum samt balkong eller uteplats för de allra flesta bostäder. Projektet innehåller 255 kvadratsmarta lägenheter för unga stadsbor, med utmanande materialval och konceptuella lösningar. Det blir en helt ny stadsdel med blandade verksamheter och upplåtelseformer i Göteborg Södra Centrum.

  Som sagts ovan, email eller genom chatt, planerad inflyttning i det första huset. I gatuplan finns urbana etagelägenheter med egen entré och matchad recension dubbel takhöjd. Bilpooler är ett fantastiskt och innovativt koncept.

  Södra Centrum kommer att bli studiolägenheter med egen entré, dubbel takhöjd och härliga glaspartier som för.Cool hemtrevnad nära city I Krokslätt söder om Göteborgs centrum och Liseberg, på gränsen till Mölndals kommun, skapar.Skanska, nya Hem Göteborg.


  Läs mer om projektet. På denna sida hittar du kontaktuppgifter, bland annat har vi tagit fram en speciellt formgiven funktionsvägg som löper genom hela hitta ica nära mig bostaden. Resten kommer att läggas ut under hösten.

  Vi svarar på email i turordning och försöker återkomma till dig så snart som möljligt.Snart läggs de 68 första ut på Boplats.

Sök

Kategorier

Arkiv