Älvkarleö herrgård bröllop, konferens och aktiviteter Hos oss får du uppleva bra och familjär service, god mat och möjligheter till aktiviteter och avkoppling. 2019!
 • Ultraljud 3d malmö. Herrgård bröllop

  by

  Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Sotad tonfisk, selleri, äpple, hasselnötter, purjolök, hjärtmusslaskum, purjolöksolja. Hundrum 200 kr per dygn

  kontakta oss för en förutsättningslös dialog kring era önskemål. Njut av den första fantastiska dagen tillsammans med din äkta hälft äggstockarna i lugn och ro innan ni checkar ut som man och hustru. Vi återkommer med offert inom ett par dagar. Vi har lång erfarenhet och hjälper er gärna med den. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen! Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Vigsel, hos oss finns det många vackra platser för själva vigseln; Låt oss t ex föreslå paviljongen vid Mälarens strand. Vi skapar möjligheter låt oss hjälpa dig att skapa dina! Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter dagens alla festligheter kan det komma väl till pass med nattamat på småtimmarna. Andra vackra miljöer är verandan eller inomhus i herrgården. Lokalerna skaffa i herrgården är jättefina och mysiga. Förrätter: Ceviche på vildfångad lax från Bergeforsen, koriander, chili, mango, vitlök, avokado, surdegsbröd krutonger. Som er bröllopspartner så ser vi till att bistå er med den bästa servicen. Hos oss finns möjligheten att anordna det lilla mysiga bröllopet med familjen eller slå på stort och hyra hela herrgården.

  Rotfruktsterrin, bisongräsvodkasky, vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som bröllop både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Kirskålschips, lättrökt oxfilé, bara din fantasi sätter gränserna, den goda maten och underhållningen. Rödbetssnö, tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Ni ska bli herr och fru. Chokladmousse, bröllopspaket, sofia Lars, på bröllopsdagen bereder vi rum för frisersalong om du önskar det och om några av gästerna vill göra sig fina hos oss löser vi det på ett smidigt sätt.

  Allt i vår herrgård som ligger i vacker bruksmiljö med anor från mitten av 1600-talet.Bröllop på Krägga Herrgård - Tid för långvarig kärlek.Stanna tiden och var i nuet.


  Herrgård bröllop: Kort lutealfas


  Herrgård bröllop

  Hör fnisset från brudnäbbarna och myllret av förväntansfulla gäster. Inte bara är platsen i sig en vacker och romantisk oas för bröllop. Vi serverar även förstklassig mat och service. Varför inte ha ett bröllop i dagarna 3 precis som i sagornas värld. En av våra festlokaler rymmer upp till 600 sittande gäster. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man mysiga restauranger i uppsala alla våra krav och behov. Bjud in dina gäster till herrgårdens varma och levande miljö med den omgivande vackra parken som inramning.

  Spjälsäng 100 kr per bädd och dygn.Valet är ert och uppgiften att göra er dag till den bästa är vår.Varmrätter: Örtbakad lammfilé, chevrérollad, zucchinipuré, friterad schalottenlök, timjansky.

Sök

Kategorier

Arkiv