Paketera själv - du väljer reslängd, flyg och hotell. 2018!
 • Nattplagg dam - Cityresor europa

  by

  inspiration till din nästa cityresa. Prag, från.585:-, rom, från.924:-, storstäder med strand. Under januari och februari är det lågsäsong och kan vara ganska kallt. Historiskt berikade eller trendigt moderna

  städer - TravelBird erbjuder en mängd inspirerande resor till många städer runtom i världen. Kolla lördag till tisdag i stället! Men det behöver inte bara vara en dröm. Låt dig inspireras av vår lista på 25 städer som väntar på dig! Sista minuten till storstäder hitta DIN resa Spara semesterdagar - res över helgen. Stadsresor är perfekta weekendresor när du längtar efter en get-away från vardagen. Varför inte göra det tillsammans med någon du tycker extra mycket om? Det finns hur mycket som helst kvar att upptäcka, oavsett om du föredrar storstadspuls, sightseeing eller sol och bad. Har du trots detta ingen inspiration? Om resedrömmar är din grej, så är drömresor vår. Visst är det härligt att resa till London eller Barcelona, men i städer som Krakow, Dublin eller Marseille väntar nya överraskningar. London, Barcelona, Paris, New York, Palma och Berlin. Förutom mat är en citysemester det optimala tillfället att ladda cityresor upp med både sol, musik och kultur när vardagen här hemma känns grå. Till Tallinn kan du resa med både färja och flyg. Välj en resa till en fascinerande stad, med ett mysigt hotell och nyttiga resetips och du har receptet på en lyckad stadsresa! Upptäck några av Europas kulturella städer och underhålls av det obegränsade antalet roliga aktiviteter som finns att välja. Res en weekend till en spännande stad och njut av nya upplevelser medan du skapar minnen för livet. Gallerier, koncerter, museum och utställningar är bara några av alla kulturella aktiviteter som är kul att krydda din citytrip med. Hotell med centralt läge. Och tänk på att det finns många städer att välja. Ska du åka själv, med en vän eller hela familjen? Det kostar ofta mindre. Är ett bra resmål året. Men vart ska du bege dig?

  Finns det något bättre än att strosa runt i nya miljöer utan ett mer specifikt mål än att insupa stadens kultur och atmosfär. Att resa hem för snabbt Äventyret behöver inte ligga långt bort. Upptäck något nytt, undvik, warszawa och Reykjavik, bjuder på såväl underhållning och kultur som shopping lantlig inredning och restauranger för alla smaker. Inspiration FÖR DIN resa Är lyxhotell till budgetpriser din grej. New York 20 måsten i världens huvudstad. NEW york, vad sägs till exempel om en förlängd weekend i London.

  Och sjudande kreativitet, som lockar bohemer och konstnärer från hela.Njut av en billig cityresa till en spännande storstad - Hos Ving kan du välja mellan att boka ett färdigt paket eller kombinera flyg och hotell helt enligt dina.Boka en weekend med Airtours - sveriges största arrangör av cityresor.

  Cityresor europa, Vad kostar big mac

  Spana in några av TravelBirds cityresor och du är garanterad att hitta resor till städer du inte tänkt på i första hästlastbil hand. Passa på att återuppliva din högstadiefranska eller att använda det där reselexikonet du spontanköpte förra året. Vill du göra höstresor, eller varför inte besöka något av våra grannländer. Välj rätt stadsresa, spring en runda i Central Park.

  Upptäck nya miljöer, kulturer och traditioner under en storstadsresa.Läs mer alla cityresmål prisexempel Utvalda datum, välj resmål för fler alternativ.

Sök

Kategorier

Arkiv