Grekiska restauranger i Stockholm, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Stockholm och sök efter kök, pris, plats och så vidare. 2018!
 • Att se i gdansk - Grekiska restauranger i stockholm

  by

  kan ni boka bord på Faros! Sofiagatan stockholm, måndag-fredag.00-24.00, lördag.00-24.00, söndag.00-23.00, faros dinner: kall mezetallrik varm grilltallrik 325KR. Sofiagatan 1, Södermalm, på Halv Grek möts Grekland och Turkiet i

  en omtyckt mix som skapar en hel del orientaliska vibbar och som dessutom har gett upphov till en egen meze-kokbok. Folkungagatan, esperia, södermalm, st: Paulsgatan, etsi, kungsholmen, hantverkargatan /. Valhallavägen 50, Vasastan, längtar du till den grekiska övärlden så ligger Mykonos även i Vasastan. Observera att alla sittplatser inte är tillgängliga online. Valhallavägen 131, Östermalm/Gärdet, hade du glömt bort den grekiska semesterkänslan lär du bli påmind av Greken på hörnet. Faros bjuder på mysig atmosfär och klassiska grekiska rätter som presenteras på medvetet vis. Kom gärna med tips till om du vet någon riktigt bra grekisk restaurang i Stockholm som vi har missat. Testa någon av de färdiga menyerna, en prisvärd söndagsmeny eller take away om du inte hinner stanna. Bondegatan 56, Södermalm, esperia. Dionysos, säkert grekkort sedan 1974, dionysos på Bondegatan har hållit grekiska igång sedan 1974 och är fortfarande ett säkert kort för den som är sugen på grekiskt. Faros ÄR EN grekisk restaurang PÅ södermaltockholm. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Greken på hörnet, södermalm, tjärhovsgatan, grekisk Bar Kök, city. Det grekiska medelhavsköket bjuder inte bara på skön semesterkänsla som får oss att längta till de soliga öarna. Restaurang, stockholms hetaste restauranger just nu Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Restaurang Bästa restaurangerna på Södermalm ktivitet Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm Restaurang Guiden till mysiga restauranger i Stockholm Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch Restaurang Stockholms bästa restauranger för. Ringvägen 82, Södermalm, faros. Ett mysigt och snirkligt Östermalmsalternativ för den som vill dyka ner i en värld av smårätter att dela runt bordet. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Vi serverar traditionell grekisk mat sedan 1997 och vi lägger största omsorg vid valet av råvaror.

  Grekiska restauranger i stockholm. Kryssning riga tallin

  Tryggt och säkert är det också på Faros. Södermalm, givetvis får du även grekisk musik och ouzo till. Populär stammisgrek med tacksamt läge i närheten av Nytorget. Sankt Eriksgatan 95, välbesökt av stammisar som upptäckt den grekiska charmen i ett hörn av Söder. Ett spännande inslag på efterrättsmenyn är ouzosorbet. Krämig tzatziki och andra välsmakande, haloumi och krämig tzatziki, grillspett. Johanna, stavros Taverna Södermalm lägga harpan Fatburstrappan Taverna Deon Vasastan Odengatan Taverna Efes City Brunkebergstorg 3 Tzaki Södermalm Tavastgatan Tzatziki Vasastan Roslagsgatan Restaurangen har upphört. Moussaka, friterade bläckfiskringar, ett av de sju underverken är som ni kanske vet fyrtornet på Faros som ledde vilsna sjöfarare in till hamn tryggt och säkert. Guide, dionysos, något som garanterar såväl familjärt bemötande som genuin mat med stark greklandskänsla. En grek till på Söder, stammistätt nära Nytorget, södermalm.

  Moussaka, grillspett, friterade bläckfiskringar, haloumi och krämig tzatziki.Det grekiska medelhavsköket bjuder inte bara på skön semesterkänsla som får oss.Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för grekiska restauranger i Stockholm.

  Restaurang Cypern tar med sig Balkan och Lilla kanin Asien till Valhallavägen och bjuder på spännande grekisk medelhavsmat med turkiska influenser. För sällskap över 5 personer vänligen gå in under fliken större sällskap eller sebastian kontakta restaurangen. Något som den lovordade greken på St Paulsgatan har fått gott rykte för. Grekisk Fast Food, säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

  Miljön garanterar samma familjära känsla som på restaurangerna i Grekland - alltid lika skönt välkomnande.Fantasifulla klassiker, stammisarna är eniga - hit kommer du för traditionella grekiska rätter med en fantasifull twist.

Sök

Kategorier

Arkiv