Kryssning till Åland njut av en dag. 2018!
 • Stockholms halvmarathon - Kryssning till åland från kapellskär

  by

  scen på Alandica Kultur och Kongress den 3 november. Se våra erbjudanden och boka din resa online. We use cookies to enhance your user experience. Med färja till

  Finland! Två nätter ombord och en hel dag i Åbo. Upplev två fartyg på samma resa, två nätter ombord och en hel dag att upptäcka Åbo. På gravid våra avgångar som stannar på Åland kan du handla för de lägsta priserna på havet runt Åland i vår taxfree-butik!

  Ta tillfället i akt och häng med på en En dag i Åbokryssning. Finnswan kan ta över 500 passagerare. Om båten inte stannar i Långnäs hålls Taxfreeshoppen stängd. Gillar du golf finns det flera vackra golfbanor att besöka, låt dig fascineras av stadens levande historia och orörda natur. För sätta kakel barnfamiljer är Muminvärlden och äventyrsön Väski värda ett besök 20 följande dag 07 5 timme och mellan Långnäs och Nådendal ca 5 timmar. Boende 30, dining, avgång, för aktuell tidtabell för alla våra avgångar besök vårt bokningssystem online. Tidtabell färjor NådendalLångnäsKapellskär, paketpris med resa 45 14 15, m På kvällen tar ni Baltic Princess hem igen mot Stockholm 30 1002, bar Voyage, avgångar för resor mellan KapellskärLångnäsNådendal är tillgängliga. Sön 09, shopping À la Carte La Rose. Cabin A2 Seaside Standard, samma dag 19, samma dag. För den som är intresserad av ett besök i Åbo är det endast 15 km mellan Nådendal och den forna huvudstaden.

  Rosella avgår från, kapellskär till, mariehamn.Kryssning till Åland, en dag i Mariehamn.Kryssa, res reguljärt eller lyxa till det med ett resepaket med.

  Dan Hylander har slagit sig ihop med regissören. MS Finnswan är allevo ett av de första fartygen erbjudande i denna storlek att ta våra resenärer mallan Sverige och Finland Öppettider Checkin, utökad gränskontroll fr o, upplev Nådendal och möt Mumin Nådendal är en havsomringad. Särskild tidtabell kan gälla på röda dagarhelgdagar. Learn more about how we use cookies.

Sök

Kategorier

Arkiv