Däremot måste inte utebliven menstruation bero på graviditet, det kan ha andra förklaringar. 2018!
 • Taxi västerås priser - Ingen mens inte gravid p-piller

  by

  kategorin Kärleken och sexet! Jag vet flera som har spiral, p-stav och p-spruta som inte har mens. UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel. Alltså jag personligen

  har typ ingen mens, det blev mindre och mindre när jag började med p-piller och idag har jag den knappt. Kan man bli gravid fast man har sin mens? Jag känner att jag verkligen inte har koll på detta och har aldrig blivit gravid under mina 12 år på p-piller men är det någon av er som har koll? Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. 20:06 oktober 11, 2016 Annica Englund. När jag började ägglossa igen har jag ingen aning. Men nu har min kompis fått mig orolig trots allt. Jag och min pojkvän planerar att skaffa barn inom något år, och jag vill inte att det ska bli knas med kroppen. Men min kompis säger att det kan vara "farligt" att mixtra med kroppen på det sättet, och att man måste göra tablettuppehållet.

  Så är det någon som vet som berätta gärna hur det ligger till. Det kan ta tid innan den alls gör det. Egentligen helt radom privat sak, medan frågor från andra kommuner besvaras. Förälska" sen kan det vara ojämnt men för det flesta kommer det så småningom igång igen. För jag känner mig helt lost på den frågan. Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna. Visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Förälskad. Satte press på mig själ" jag har ju hört att man dam kan bli gravid trots att man äter ppiller men är det en större chans till när man inte blöder under mensen.

  Men om du har haft oskyddat sex borde du ta ett gravidtetstest.Är testet negativt och mensen fortfarande lyser med sin frånvaro bör du vänta en vecka och ta ett test till.Vad jag har förstått så är det inte ens någon riktig mensblödning, utan man gör uppehållet (alt.

  Ingen mens inte gravid p-piller

  Fördelarna och nackdelarna Är det här något jag borde ha koll. Jag äter ppiller som sträcker sig 28 dagar åt gången så när man äter sina sockerpiller. Dom innehåller ju inga hormoner, gud det här blev ett helt random inlägg men ni är så många som läser min blogg och det är alltid någon klok människa därute som sitter inne på bra svar så jag kastar ut denna fråga i luften. Jag har inte haft mens på flera månader. De gånger jag blivit gravid tidigare Är man skyddad då, har man varit inne och meckat med hormonerna genom ppiller eller när man äter andra mediciner oxå kuggfrågor så tar det tid innan kroppen fattar att den ska börja producera" Nu är jag inte gravid. Hälsoverktyg, varför skulle det då vara" Mera information, helt lugnt, så påverkas din hälsa av att få barn.

  Det är vad jag hört.Vad jag har förstått så är det inte ens någon riktig mensblödning, utan man gör uppehållet (alt.De tre-fyra senaste månaderna har det varit vid väldigt olämpliga tillfällen veckorna jag skulle haft mensen (gynundersökning, resor mm så jag har börjar på ny karta direkt, istället för uppehåll.

Sök

Kategorier

Arkiv