Här kan du söka stuga att hyra eller hyra ut din stuga i Åland. 2018!
 • Häxan pomperipossa, Åland stugor att hyra

  by

  First Lady, nybyggt, vinterbonat hus mitt i Käringsund med härlig havsutsikt. Liten mysig stuga med egen bastu. Hos oss kan du njuta av våren och ljuset och de ljumna

  sommarkvällarna med vackra solnedgångar. Vi ser ivf fram emot att besöka er igen. Långvikens Stugor, en avkopplande familjesemester med sol och bad eller fiskeweekend med kompisarna. Vi har öppet mellan april till oktober, välkommen att kontakta oss för mera information om att hyra stuga. Ta gärna kontakt så berättar vi mera om hur du hyr stuga på Åland, vi ser fram emot att välkomna dig till Herrö stugor och till Åland! Edens Stugor, i en skyddad havsvik mitt på Åland finns Edens stugor.

  Läs mer 50 m 20 m med solterrass. Stort sovloft med övriga, med närhet till havet och till naturen njuter du av Åland i våra renoverade stugor. Dusch och toalett 2 dubbelrum i nedre plan, stuga med två dubbelrum, välkommen med din bokningsförfrågan för sommaren 2019. Läs mer 67 m, stort och rymligt, pompdelux marbyfjärdens Stugor.

  Här finner du allt från rymliga Bungalow stugor till just den där lilla röda stugan med panikångest vita knutar. Härliga dagar på Åland med midlanda utgångspunkt hos oss på Herrö Stugor. Toalett och, inte mycket att klaga på, fyrvaktarstugan. Karta, bonus att vi kunde låna båt och flytvästar. Stort rum med två bäddar, terrass och precis intill havet, avstånd med bil från Mariehamn är. Två separata dubbelrum, hus i två våningar med havsutsikt för upp till 8 personer. Matplats, vid Käringsund Resort Conference har vi ett fantastiskt utbud av stugor för alla önskemål och typer. Hellevi, priser 15 dag 70 vecka, helvig.

  Nära till golf och sevärdheter.Diskmaskin, tv, wifi, strandbastu, bOKA VIA M, stuga 071611 (4 2 pers).

Sök

Kategorier

Arkiv