Bröllopskort Text till kort. 2018!
 • Namnförslag djur. Text på kort till brudpar

  by

  om dig. Att Amor skjutit prick jag såg med första blick. Ni har idag befäst er kärlek och vi har blivit vittnen till det. Då det närmar sig

  bröllop så är det väldigt ofta som några ovanliga telegram smyger sig in bland de som kusinerna och kompisarna brukar skicka. Titta på kortet Titta på kortet Skriv ut kortet Skriv ut kortet Att gifta sig är ett steg i livet, som inte alla tar för givet. Gällande städning och disk det kan bli en och annan dust! Den ska segra över allt. Dagen då ni skulle säga ja till varann, för att leva ihop som hustru och man. När jag ser på allt vi har blir jag fylld av tacksamhet. Ha det nu riktigt skönt och bra, skål för brudparet, hurra, hurra,hurra Linda Fröjd. Ger känslan plats i himlen och foten stadig mark. För du är speciell och värdefull för mig. Låt er kärlekssaga bli som Schuberts symfoni. Nils Ferlin Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen. Min käraste, förstår du inte vad jag säger till dig, förstår du inte hur mycket. Kärleken ger dig tröst och läker gamla sår. Den öppnar låsta dörrar till någon som förstår. Själv har jag alltid lika svårt att komma på vad som är lämpligt att skriva. Hälsningar Anders Gernant Linda Fröjd. Nu vi bara undrar, vill ni ha någon skumpa, eller ska ni som alla andra par ändå bara pumpa? All lycka och framgång till brudparet önskar kompisarna Nina Lövgren. Av Ingela och Tomas Hagenfors Visst är det magi när mänskor blir kära. Att vara ung och fröken, är som att vandra i öken. Jack von Becher, Fjugesta. Sorg finns det att bära i riklig mängd av glädje inte mer än en liten skäppa.

  Text på kort till brudpar

  Vänner och kyrkklockor i all ära men det är mer därtill som håller oss kära. Att det bästa lyfts fram när man står varann nära. De ger varandra löften om trohet livet. Brann dikt brudpar den elden som jag tänt åt dig för dig och mig och många andra. Välkommen namn, det är underbart att se den kärlek som ni känner denna dag då ni förenas inför både släkt och vänner. Då tände jag en eld åt dig. Och medan vi låg hos varandra. Gratulationerna slutar aldrig skalla här kommer många kramar från oss alla. Bortkastad är all den tid som inte förflöt med kärlek.

  Hjärtliga gratulationer på bröllopsdagen.Nästa sida (Flera textförslag).Behöver du förslag för bröllopsdikt?

  Du får mig att må bra. Kramar från vännerna, rune Andersson, men också en vän, grattis till den ica underbara babyn. Titta på kortet Skriv ut kortet Denna dag gifter ni er för att segla genom livet i storm och stiltje Vi önskar er få grundstötningar och rejält med medvind Våra varmaste gratulationer på er bröllopsdag. Ledsen att Paolo ej kunde komma.

  K yssar varje dag Ä ndlösa nätter R osor och romantik L ivliga diskussioner E vig trohet K ulinariska middagar Ä rlighet R espekt för varandra Carina Eriksson.Er framtid är ljus att spå!