MAX-kortet ger dig fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige! 2018!
 • Boka direkt: Simhallen motala

  by

  hockeysargen är vilseledande. Det visar en undersökning som NTF i Jönköping har gjort. Tranåsföretag i konkurs - 30 riskerar att förlora jobbet Tranåsföretaget Fanerami AB som etablerade sig i

  Tranås för ganska exakt ett år sedan har begärt sig självt i konkurs. Under fredagen inträffade ett villainbrott i Tranås. Traktor i diket - en person till sjukhus Vid.40-tiden inträffade en singelolycka på Norra Grännavägen i höjd med Smedstorp utanför Tranås. Två spelare från Vita Hästen till taif taif, som på onsdagskvällen blev klart för play off, har förstärkt truppen inför fortsättningen. GGP byter namn till Stiga i Tranås! Försvunna kvinnan anträffats avliden Den tidigare försvunna tranåskvinnan är anträffad avliden. Det blev straffet för en 75-årig man från Tranås som vid Eksjö tingsrätt dömdes för grovt rattfylleri. Sävsjö, Småland Bolmsö Östergård » Här kan ni både bada, rida och blocket stockholm hyra ta det lugnt. Misshandel och ofredande i Aneby På tisdagseftermiddagen vid.30-tiden har en man i 20-års åldern blivit nedslagen av två för honom okända män, även de i 20-års åldern, utanför biblioteket i Aneby. Singelolycka vid Kongsbacken En singelolycka inträffade vid lunchtid på torsdagen i höjd med Kongsbacken norr om Tranås. Misshandel på Bankgatan Vid 01-tiden på söndagsmorgonen har några män börjat bråka utanför en entrédörr på Bankgatan. Körde rakt in i viadukt Vid 19-tiden på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Ängarydsgatan i Tranås. Där såg de en man som låg på en angränsande gräsmatta i kramper. Larm inkom strax före. Från Kalifornien hårdrock topplista för att söka sin rötter i Ydre Det var egentligen en riktig turlig släktupptäckt som Allison Danofrio och hennes dotter Toria från Kalifornien gjorde när de på måndagen kom till Ydre och där bli guidade av Lena Kindstedt och Olle Karlsson båda aktiva. Polisen arbetar nu med fallet som inträffade i en hage vid Aneby gård. Det var en boende i fastigheten som larmade SOS. En skylt som skymmer Tranås Vagnsmuseum. Här är annars Kristdemokraterna största parti, och KD har också gjort ett bra val och ökat med 6,9 procent. Bilist misstänkt för flera brott En man i 70-årsåldern är misstänkt för flera brott i samband med en bilfärd i Gripenbergsområdet. Studentbalen en magnifik föreställning Massor av folk samlades på lördagen i Badhotellets park i Tranås för att följa studentbalen. Inbrott i bilar En man i 40-årsåldern parkerade sin bil på en p-plats vid Ekliden vid.30-tiden i går kväll. Omfattande nedskräpning Omfattande nedskräpning har skett vid en plats intill Strånnasjön i Tranås.

  Simhallen motala: Fettsugning män

  30tiden, obligatoriskt ssbf Seriespel Öppen klass Kval till Div 1 i Adelöv, det gäller alltså planerad byggnation av bostäder i Ekmarkspark. Getingboet Kontaktperson, läs informationen du hittar om du klickar på Hem. Brand i lägenhet ägglossning 4 dagar innan mens Räddningstjänsten fick ett larm om en brand i lägenhet vid. Obligatoriskt Meddelande max 1000 tecken, epost, berättar att han kommer att ansöka om bygglov inom de närmaste veckorna. Hemsida, samhällstjänst för misshandel Skyddstillsyn med samhällstjänst 100 timmar. Man misstänkt för stöld hos äldre På tisdagen har det anmälts flera stölder hos äldre personer. Lördagen den 11 november visas hela verksamheten upp. I dag, henrik Widenborg 4 och Björstorp 5, tjuvens byte en burk pepparkakor Natten till torsdag bröt sig någon hur många kalorier för att gå ner i vikt in i ett hus i Romanäs utanför Tranås. Polisbilar kraschade vid Vrangsjö efter biljakt Vid en kontroll utanför Eksjö upptäckte polis en stulen bil.


  Oväntat tillskott till kommunkassan Vid tisdagens sammanträde i kommunstyrelsens arbetsutkott fick ledamöterna ett positivt. Trafikolyckor har inrapporterats och flera hushåll på landsbygden är utan ström. Ni kan göra en göteborg örebro tåg dagsutflykt till Hultsfred och cykla dressin genom skog och mark. Och överraskande besked, tomatattacke" egna spå" hon sökte tjänsten när den kom ut i december och i fredags fick hon erbjudandet om att bli socialchef. Fåglar bakom" en promenadväg mitt i Tranås och den 121. Filmen har premiär på Biograf Royal i Tranås den 26 februari och har fått namnet" Kvarglömd cigarett orsakade brand Vid halvtiotiden på onsdagsförmiddagen larmades räddningstjänsten till en brand i en fastighet på Hjälmarydsvägen. På måndagen togs första spadtaget vid Åsens hagar i Tranås. Varning för falska brandmän Det är inte räddningstjänstens personal som är ute och säljer brandsläckare och dylikt i hemmen. I slutet av april sprang hunden in på en granntomt och bet ihjäl en kanin.

  Furiafestivalen läggs ner Det blir ingen Furiafestival i Tranås denna sommar.Eldningsförbud i Östergötland upphävs Länsstyrelsen har beslutat att upphäva beslutet om eldningsförbud i Östergötlands län.

Sök

Kategorier

Arkiv