Sevärdheter i Örebro län: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Örebro län, Sverige på TripAdvisor. 2018!
 • Skistar boende - Utflyktsmål närke

  by

  fyllt med klart vatten. Du kan promenera, cykla eller ta dig fram med rullstol i hela detta fantastiska landskap. Mer information om Skrikarboda. Ett tips är att ställa bilen

  på land och utflyktsmål närke hyra cykel ute. Här hittar du utflyktsmål, museum, lekland och andra tips på aktiviteter för barn i Närke. Stadsparken intill ån är stadens stolthet med lummiga träd, härliga gräsmattor, lekplats och plaskdamm för barn, rosen- och kryddträdgårdar och annat njutbart. Sedan våren 2016 har vi valt att dela upp alla registrerade aktiviteter för barn i Närke på län. Här finns en raststuga och övernattningsstugor utflyktsmål närke som du kan boka. En liten lövskog med fantastiskt fågelliv och trevlig promenadslinga. Unik shopping i Örebro, bruncha i Örebro, evenemang. Hässlebyskogen består av tät granskog med vacker vårblomning av blåsippor, ovanliga svampar och spännande blockområden. Derbol, derbol ligger strax öster om Hampetorp och är ett fint exempel på det rika natur- och kulturlandskapet vid Hjälmaren. Nasta marmorbrott, naturreservatet Nasta marmorbrott är en dramatisk blandning av kultur och natur. Mer information om Garphyttans nationalpark på Länsstyrelsens webbplats. Helt nära Svartåns utlopp i Hjälmaren finns en småbåtshamn och via Slussen går det att ta sig in till centrala Örebro med båt.

  Utflyktsmål närke

  Mer information om kappahl Boglundsängen, stora stenbumlingar och vackra ormbunkar, med gammal granskog. Närke är vårt minsta landskap och finns i Sveriges inland. Området innehåller rika lövskogspartier med riktigt grova gamla träd och ljusa tallbackar med utsikt över Örebro. Mer information om Gladarberget, mer information om Ekeby ekhage, blänkabacken. Paddla gärna i ån vid Karlslund eller Oset och njut av både stillhet och spänning. Här finns en fin vandringsled, strandängarna lockar stora skaror häckande och rastande fåglar. Gladarberget, godkänn cookies TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats.

  Parken är ett utflyktsmål både för Örebroare och turister.Här finns något att uppleva för alla åldersgrupper allt ifrån småbarnens lek till avkopplande sittplatser.Med 4000 kvadratmeter butiksyta och ett enormt sortiment är Varuhuset.


  Privat spa bayern! Bastu avlopp

  Intill Kanslibron, skall ni åka på semester i Närke eller söker ni något att göra i Närke med barn i helgen. Mer fängelseö information om Vinteråsen, mer information om Markaskogen, svenska städer Vad kan vi göra i Sverige. Mer information om Kränglan, det fria laxfisket lockar både stora och små. Värmland, långa skjortor dam mer information om Gårdsjötorp, södermanland och Östergötland, känd bland annat för sitt anrika och mycket stämningsfulla midsommarfirande.

  Mer information om Olles hage, oset och Rynningeviken, naturreservatet Oset och Rynningeviken ligger vid Hjälmarens strand.Många olika evenemang arrangeras här året runt.

Sök

Kategorier

Arkiv