Intressanta platser och landmärken i, london : Se omdömen och bilder för intressanta platser och landmärken i, london, England på TripAdvisor. 2018!
 • Formande strumpbyxor. Platser i london

  by

  Varje gentleman och lady bör ha ett handgjort paraply från James Smith Sons. Författare som William Butler Yeats, Edgar Allan Poe och Charles Dickens har bott här. Avdelningen

  för antika böcker däremot är helt specialiserad på verk av och om Winston Churchill. Inredningen, servitriserna, drinkarna inget kommer att påminna dig om århundradet du faktiskt lever i, här regerar la belle epoque. Då finns alltid Brick Lane Beigel Bake. Fox and Anchor är en av Londons bättre gastropubar med tillhörande rum på övervåningen. Inget finlir men kärlek så det räcker och blir över. Klassisk affärsgata med röda dubbeldäckare, smattrande kassapparater, varuhuset Selfridges och den gigantiska Topshop butiken. Speak easy worship street whistling shop Om du är intresserad av fin sprit ska du ta dig till Worship Street Whistling Shop. Gaybar THE george dragon Om betydelsen av gay är glad så manifesteras detta på bästa sätt på George Dragon. Afternoon tea i Diamond and Jubilee Tea Salon i varuhuset Fortnum and Mason. Trädgård KEW gardens Så mycket mer än en trädgård. Högst upp i huset ligger restaurangen med en utsikt som lyckats pricka in alla Londons landmärken. Flatplanet är ett litet hak med meny av flatbreads, en variant av pizza med matiga fyllningar. För 5 kronor i entré kan det vara väl värt en titt. Klassisk popmark med Wardour Street och klubben the Marquee. Stadsdelen Ealing har genom åren bildat ett eget Little Tokyo och här hittar du den bästa sushin, med fisk i samma toppklass som Robert DeNiro-imperiets Nobu-restauranger. Bästa biodejten, bio är den klassiska dejting platsen så varför inte uppgradera denna med en tvåsitssoffa och filtar på Aubin Cinema? I en världsmetropol som London kan det ta flera år att lära sig lokalisera de verkliga guldkornen. 26 Moxon Street, Ta ett glas vin och en ostbricka på delikatessbutiken La Fromagerie. Om det inte är någon på scenen som faller dig i smaken är en tur i själva huset inte heller att förakta. Londons bästa indiska restauranger. Kärlek PÅ 135 meters höjd.

  Platser i london, Funidelia omdöme

  Tårtor och småkakor är så digert att du står dig till veckan därpå. Whisky dricker du med fördel i deras särskilda enköping rum för ändamålet Emporium. Enligt grundaren Pops Nyland, rummen har prydda himmelsängar, så sikta på en gant tidig kväll och ställ dig i kön utanför. En guidebok om Londons vackraste träd eller en"332 Bethnal Green Road, lunchbox, westminster Bridge stretar mot Big Ben och Houses of Parliament.

  Här är sju magiska plaster.London som kan få dig att tro att magi verkligen existerar.

  Roliga jul lekar Platser i london

  julklapp upplevelse pappa Snabbmat flatplanet Ett stenkast från Liberty ligger ett utmärkt stopp på shoppingrundan för att fylla på energi. Hålla i en cocktail såklart, uppdaterad 15, downton Abbeykänsla. Dagsutflykt whitstable Om du tar tåg söderut längs kusten i cirka timme kommer du till den lilla fiskestaden Whitstable. Så länge du viskar och lyssnar längs väggarna så har du möjlighet att höra varandra oavsett var i rummet du befinner dig. Och har discodivan i dig inte riktigt kommit ut ur garderoben är du fortfarande varmt välkommen.

  På en filt såklart!Hatchard's är också kända för sina celebra författarträffar och signeringar.Parken har också en labyrint, sjöar och dinosaurier i verkliga storlekar vad mer kan du begära utav en dejt?