Du njuter av fisk och skaldjur på restaurangerna nedan, och på många andra restauranger. 2018!
 • Oslos historia - Göteborg skaldjursrestaurang

  by

  en fulländad smakupplevelse. Servicen var dessutom topp och restaurangen mysig och inte för stor. Vi serverar endast fisk skaldjur samt vegetariskt. Visa hela listad i: Favoriter. Kanske är det

  själva känslan av att du äter det just. Göteborgs läge på västkusten, med närheten till havet andenes och Nordsjöns kalla vatten, gör staden till ett paradis för dig som tycker om fisk och skaldjur. Tullhuset är en Fisk- skaldjursrestaurang. Du hittar oss längst ut på kajen i Hönö Klåva Hamn, i Göteborgs norra skärgård. Det tar jag nu med mig till Sjömagasinet, och serverar välkomponerade rätter med utvalda viner därtill. Det enda som saknades egentligen är havet utanför fönstret! Till det drack vi välkylda viner. Göteborg och få upp till 50 rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Läs vad internationella bloggare och journalister skriver. Göteborg allt från skärgård till shopping och fika. När det kommer till den svenska matlagningen och regionala specialiteter så är det ju få som har missat att just fisk och skaldjur. Göteborg är i det närmaste religion. Välkommen till vår renodlade fiskrestaurang som du hittar på Hönö i Göteborgs skärgård. Boka bord hos oss och njut av en vacker utsikt och riktigt god mat. Göteborg har, med sin närhet till havet, ett otvivelaktigt gott rykte om sig att vara riktigt bra på fisk och skaldjur. I stan finns ett gäng mycket välkända fiskekrogar som länge haft en speciell och självklar plats i göteborgarnas saltstänkta hjärtan. För den riktiga entusiasten finns. Kommer definitivt att besöka Fiskekrogen bubbelpool igen och jag kan varmt rekommendera den till alla slags sällskap som är letar en bra fisk och skaldjursrestaurang i, göteborg. Ska man äta på restaurang i, göteborg så ska man förstås äta fisk och skaldjur!

  Göteborg skaldjursrestaurang

  Enligt tillämplig lag har du rätten att få tillgång till. Västra Frölunda, hönö, ingen bild ännu, ingen. Ingen bild ännu, från mitten av november och hela advent bjuder vi in till ett göteborg skaldjursrestaurang härligt Fisk skaldjursjulbord med god mat och mycket julmys alla veckans dagar både på dag och kväll. Ingen bild ännu, på sommaren juniaugusti serverar vi a la carte alla dagar från öppning göteborg skaldjursrestaurang och på vardagarna erbjuder vi en sommarlunch. Du kan utöva de här rättigheterna genom att skicka ett epostmeddelande till eller genom att kontakta restaurangen. Till oss tar du dig enkelt från Göteborg via avgiftsfri bilfärja från Lilla Varholmen. Kopieraklistra in den här länken för att skicka den till dina vänner. I synnerhet i marknadsföringssyften, ingen bild ännu, ingen bild ännu. Boka nu, ingen bild ännu, du njuter av fisk och skaldjur på restaurangerna nedan.

  Boka gärna bord och det gör du bäst genom vår on line bokning här på hemsidan eller per telefon. La Fourchette SAS och restaurangen, boka, tullhuset är en kontantfri restaurang och vi tar ej emot hundar. Vi var ett lite större sällskap som började med en klassisk. Efter många års kreativ matlagning är måltidens helhet min filosofi.