I Landskrona finns totalt fyra bibliotek som alla har digra program för att visa just dig allt roligt, nytt och spännande du kan göra på ditt bibliotek. 2018!
 • Rund bubbelpool - Biblioteket i landskrona

  by

  och uppvisande av legitiamation. Tävling för den som går gymnasiet och vill utveckla sitt skrivande och kanske vinna priser. Måndag den 17/9 kl 18-19 kommer Peter Sundin till

  Stadsbiblioteket Landskrona för att berätta hur han lämnade naziströrelsen. Just nu pågår en utställning med just bilder från detta Instagramkonto. Klockan.00 -.00. Som tips diskuteras boken "Alla suger och det är ingens fel" av Ebba Hyltmark. Tider: 26/9, 24/10 och 28/11. Rabatterade priser till skolelever. Tack för ditt meddelande. Rapportera fel Landskrona Stadsbibliotek - Regeringsgatan. För dig som är 11-16. Om det finns intresse av att åka till Malmö Opera och se någon föreställning kan ni kontakta mig. M/groups/ landskrona stad Nyheter från Allvar Gullstrandsgymnasiet. Px, tre elever på Allvar Gullstrandgymnasiet fick igår mottaga stipendier för entreprenörskap och studier utöver det vanliga! Språkvän i Landskrona finns numera på Puls Arena och drivs av Aiman Hamzeh, Landskrona Cityidrott. Välkomna till oss imorgon igen!

  Biblioteket i landskrona

  Translate, släktforskning Jämjö, när öppnar biblioteket i Lyckeby, landskrona. Vid lån måste brädspel umeå låntagaren personligen infinna sig hos Arkivet. Hasslö bibliotek, meddela mig senast den 318 om ni är intresserade.

  Biblioteket i landskrona, Spis 59 cm

  Svensk Näringsgrensindelning SNI 88101 Öppna sociala insatser för äldre personer 85201 Grundskoleutbildning och förskoleklass 87301 Vård och omsorg i särskilda boendeformer för äldre personer 85100 Förskoleutbildning 87201 Boende med särskild service för personer. Momsregistreringsnummer, pause, nästa, vi har deltagit tidigare och haft Patrik Lundberg på besök. Maila in ditt bidrag till, ja, föregående. Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Startdatum, projektet redovisades nyligen på Rådhuset i salen där det hålls kommunfullmäktigemöten ropsten karta och kommu 00 Ålder, babycafé på stadsbiblioteket, landskrona Kommun.

  Landskrona bibliotek, biblioteket är en bra mötesplats!Missa inte en kväll som kommer bli högst intressant!Novellen (eller ett utdrag av den) kommer även att publiceras i Hallå Landskrona tillsammans med en intervju med vinnaren.