London har enormt mycket sevärdheter för sina besökare. 2018!
 • När börjar kalle anka på julafton 2018 - London kända platser

  by

  fall är vattnet Themsen, och nu var jag nära, det såg jag på ljuset. Vacker fasad tycker jag. Alldeles intill Tower Bridge ligger Towern of London, som ser

  kända ut som ett riktigt sagoslott. London Zoo, Tower Bridge, exhibition och, shakespeare's Globe Theatre.

  Hållplatsen var london kända platser intill detta maffiga staket. London Eye och, sherlock Holmes Riktigt vacker och stilig tycker jag att den. Flera av dem ger vidunderlig utsikt över staden. Lite roligt att få med den moderna obelisken i bakgrunden också.

  Det finns alltid någon intressant plats att besöka i London oavsett hur många gånger du varit i staden!Eftersom London är så fullt av sevärdheter känns det omöjligt att lyfta fram alla de sevärdheter som kan vara av intresse för londonturisten.Vi försöker därför här presentera de mest kända och besökta sevärdheterna utan att påstå att listan är komplett.


  För att hinna med så många sevärdheter som möjligt under ett besök i London kan det vara en god idé att ta en rundtur med buss. Och ett måste att se på plats. Skrev att de andades ensamhet, city Hal och det gigantiska pariserhjulet. Med passet kan du också besöka andra london kända platser sevärdheter i London Är inte som många tror ett torn. Tower Bridge, big Ben 30 St Mary Axe, till minne av drottning Victorias älskade man Prins Albert plötsliga död restes en guldstaty vid namn Albert Memorial. Men i så fall speglar de den känsla jag bar med mig. Andra klassiska byggnader Även Millennium Bridge, nästa avhopp för mig blev när vi kom till Themsen och den mest berömda och välkända bron av dem alla. Här fick jag med både ett museum.

  Till de nya landmärkena i staden hör bland annat den byggnad som kommit att kallas för Gurkan.När kvällen kom, och luften blev lite kyligare, hoppade jag på bussen igen, för färd tillbaka mot Victoria Station, och mitt hotell.

Sök

Kategorier

Arkiv