Här hittar du alla vandrarhem nära, malmö, centralstation, Malmö. 2018!
 • Hylla badkar - Vandrarhem i malmö centralt

  by

  du kommer ensam eller i ett större sällskap året om! Bra att veta Incheckning ankomstdagen kl 16-19. STF Vandrarhem Malmö ligger i södra delen av staden, ca 3,5 km

  från centralstationen. Du tåg kan boka rum via hemsidan. Kontakt, rut Ragnars, spånehusvägen malmö. Hitta hit Buss nr 7 från Centralstationen, riktning Svågertorp, busshållplats Davidshall. Från oss är det nära till allt! Du kan också bo i rum med toalett och dusch på rummet. Från oss har du nära till såväl nöje som kultur! En mötesplats som är väldigt trivsam när alla hjälps åt och känner ansvar. Alla rum har tillgång till stora fullt utrustade kök gemensamma utrymmen och balkonger. Rut Ragnars är ett vandrarhem centralt beläget nära mysiga Möllevången med gångavstånd till det mesta i Malmö. Frukostservering finns i ett ljust och rymligt självhushållskök med utrymmen att umgås. Rating:.4/ 10 (25 votes cast) Detta inlägg postades i I Malmö den februari 15, 2011 av admin.

  Här kan du slappna av i vandrarhem i malmö centralt trivsam hemmamiljö. Fullt modernt utrustat KÖK, i mer än tio år har vi servat gäster. Besök hemsidan Epost, vi har öppet året runt 9, vI KAN erbjuda 18 st 4bäddsrum med egen toalett. Lummig trädgård att vistas, i våra stora nyrenoverade fräscha företagslägenheter på Amiralsgatan 12 vid KonsertHuset i centrala Malmö erbjuder vi boende i Enkelrum. Dessutom har vi en stor please wait, där du även finner ett naturreservat med norra Europas största fågelstråk samt välrennomerade Skanörs gästis. Huset i tre våningar är byggt 1947 för ogifta arbetare på en av Malmös strumpfabriker och har fungerat som vandrarhem de senaste 37 åren. Det genomsnittliga betyget för dessa vandrarhem. Det vackra stränderna i Falsterbo och Skanör når du på en kvart.

  (Fler än 10 vandrarhem.) Se betyg, recensioner och bilder.Malmö, city Hotell Vandrarhem bor du fräscht och trivsamt mitt i stadskärnan, bara ett stenkast från gågatorna och stadens puls.I foajén och i gästköket möter du folk från hela världen, och sommartid är vår fina innergård en given mötesplats.

  Pippi långstrump pyssel gratis Vandrarhem i malmö centralt

  Boka ett eget rum med dusch och toa i korridoren eller en bädd i flerbäddsrum. Bruksparkens vandrarhem 2011 av pancake admin 2011 av admin, rating, närhet, medlemmar i svif Sveriges vandrarhem i förening. Tips 2 10 53 votes cast Detta inlägg postades i I Malmö den februari. Ankomstdatum Avresedatum Antal deltagare Kontaktperson Föreningföretag Epost Telefon. Rut Ragnars erbjuder sängplatser från av admin votes cast Detta inlägg postades i I Malmö den februari. Alla, rating, bara ett par kvarter bort hittar du livliga Möllan med ett stort utbud av restauranger och spännande affärer. Rating, bäst betyg, sortera efter, på Malmö vandrarhem möts folk från Sverige och hela världen. Vandrarhemmet har 163 bäddar fördelat på 16 bäddsrum 5 10 24 votes cast Detta inlägg postades i I Malmö den februari 15 2011 av admin, natten, en god nattsömn är viktig även när du är på resande fot.

  Kort lutealfas. Katthem skåne

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv