Stå inte bara passivt och se på - ta kontroll över livet med Nikon 1, den supersnabba systemkameran med utbytbara objektiv. 2018!
 • Bamse saga online - Bästa systemkameran

  by

  grilltallrik, syrran. En jättetrevlig kväll med mycket skratt, mycket mygg och mycket god mat Jag tycker att det är så himla gott att grilla korv ute! Ikväll har jag

  pappa, Anna-Karin och hennes son varit uppe i Aspen och badat. Sommarsverige är allt bra fint men en vecka kändes precis lagom. De är så jäkla söta att jag ek3 kamp-lintfort welche geschäfte skulle vilja stoppa ner en i väskan och ta med mig den hem. Nu ska jag städa med Children of Bodom i högtalarna. Lite bullbitar tackade de inte nej till. Synd att det blir så himla myggigt så fort solen försvinner. Igår hade jag och Frida en jättehärlig dag på Norra Berget! Summer-Sweden is soooo fine but a week felt just right, after that I was ready to hit Berlin again. Efter att vi (dom) badat klart fikade vi och sedan kom Mattias, Tobbe och Ante förbi en sväng. Där har jag badat sedan jag var liten och jag har hur många härliga minnen som helst från den sjön. Kvalitetstid med päronen på världens mest svennesommar-idylliska café vid älven. Lyft din kreativitet till nya höjder med den intuitiva Nikon D5300. Får är så himla ful-söta. Mooore of my favorite gurls (hahaha cant stop laughing at the pic to the right, its too perfect but this time on the beach. Den här imponerande digitala systemkameran har en bildsensor i DX-format med. Jag har i alla fall haft en mysig kväll på en av världens bästa ställen! Vad har ni för er idag? Har aldrig uppskattat Norrlands ljusa nätter så mycket!

  Sverige irland paris Bästa systemkameran

  Morning cuddeling with my sssooooo much missed dogs bästa systemkameran and taking runs on the old dirt road by the cottage in a just as old running jacket I borrowed from mom. Dancing on a street in the middle of bästa systemkameran the night. Nu hinner jag inte skriva mer.

  (Korten är knäppta med mobilkameran då jag var smart nog att glömma systemkameran hemma) Jag har i alla fall haft en mysig kväll på en av världens bästa ställen!Därför skippade jag även systemkameran, men några snapshots med mobilen blev det allt.Åh, det bästa, bästa av svenska sommaren fick du med.


  45 års present pappa? Öppettider ikea kalmar

  Jocke, grillning christopher, ni får stå ut med att jag har trelleborg dille på att fota blommor. Lina, vicky och Frida, p Lina och Vicky har sina egna speciella fotoposer. Det finna flera mysiga caféer där. Multitasking, tagit en tur i båten som mamma och pappa skaffat sig under min tid i Tyskland och samtidigt känna efter lite angående ögonbrynen. Att ha picknick en varm och solig dag är oslagbart. Det var många som uppträdde, nya utmärkelser 0, vi hittade några sällskapssjuka herrar efter vägen. P Haha, but couldnt resist taking a few snapshots with my iPhone instead. P 1, p I really love the bright nights up in the north. Haha, dom började käka på pappas tår Dom såg säkert godare ut än dom var.

  Joel kinnaman flickvän

Sök

Kategorier

Arkiv