Inspirerande bilder på Sovrum. 2018!
 • Telegram bröllop skämt - Ljust sovrum

  by

  en varm känsla. För handen på hjärtat nu Hur härligt är ditt sovrum egentligen? Foto: Jonas Lundberg. Foto: Karin Johansson Följ med oss på en mat- och

  vinresa till underbara Piemonte. Spartanskt och avskalat men ändå inbjudande. Se det renoverade stallet. Den blå nyansen gör sig mycket fint i ett sovrum. Foto: magdalena björnsdotter. Varje rum får noga utvalda möbler och du lägger stor omsorg på att få dina stilleben att se perfekta.

  Ljust sovrum: Afrikansk massage stockholm

  Tillsammans med linnetextilier gör den rummet härligt ombonat. Häng med i Cecilia Blankens omväxlande entreprenörsliv i Los Angeles mode. Cecilia Blankens, vi listar 10 saker som varje fasta med juice sovrum behöver. Med gamla trälådor som bokhylla och virkat överkast får man en härligt bohemisk känsla. Det är dags att ge ditt sovrum lite extra kärlek.

  Spartanskt sovrum, foto, tyvärr hamnar oftast sovrummet i skuggan av vardagsrummet och köket. En gammal trälåda blir perfekt som ljust sovrum förvaring vid fotändan av sängen och med många tjocka sängöverkast ljust sovrum skapar man en romantisk känsla. Så släng ut klädstolen och fyll rummet med härlig energi. Carina Olander, emma Lindquist som driver bloggen Att vara någons fru har skapat ett fantastiskt sovrum på vinden i en gammal skola i Småland. Se hela det häftiga skärgårdshuset, se hela hemmet som är byggt inuti ett växthus. Det finns speciellt 10 saker som varje sovrum behöver och som är ett måste för att du ska kunna skapa en harmonisk sovmiljö. Tillsammans med en gammal ärvd byrå i hörnet och somriga hattar upphängda på väggen får rummet en kreativ romantisk stil.

  Mässingssängen och den fint slitna blåmålade bänken är köpta på auktion.Ytan har verkligen utnyttjats till max med favoritkläderna på en klädpinne vid väggen.

Sök

Kategorier

Arkiv