Singelresor - för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer - oavsett civilstånd. 2018!
 • Varm gravid - Singelresor mallorca

  by

  proffs, singelfester, både långa och korta, musik och kulturträffar på opera, konserthus, konserter, muséer, konsthallar och andra spännande upplevelser. Vi bor nära strandpromenaden, äter gott och vandrar genom

  olivlundar, skog och på gamla åsnestigar. På denna vandringsresa spenderar vi de första dagarna i Troodosbergen för att sedan ta oss till den natursköna halvön i väster - Akámas. Du har tillgång till allt. Spanien, andalusien, bortom södra Spaniens överexploaterade kustremsor ligger en region som lockar med enastående vandring bland vitmålade byar, orörda nationalparker och vackra berg. Spanien, camino de Santiago, välkommen att följa med på en tio-dagars-variant av denna klassiska långfärdsvandring. Vi bor fyrstjärnigt på ett anrikt hotell, känt för sitt kök och vandrar på upptrampade naturstigar med utsikt över mäktiga klippor och det blå havet. Vi bor på öns finaste hotell hela veckan. Vi bor fyrstjärnigt med en vidunderlig vy över dalen och de snöklädda topparna. Även vin-, ost- och grappaprovning står på utflyktsprogrammet. Under vandringsresan erbjuder vi allt från lättare turer till mer avancerade leder.

  22 dagar, medeltida byar och fantastiska vyer över hav. Lätt Lagom ItalienWeekendLätt Lagom Piemonte Vår långweekend med två dagars lättare vandring tar oss till mat och vinregionen Piemonte och landskapet runt Alba. Från 8 990, läs mer, omgivning och vulkanen Etna, lummiga grönska. Dalmatiens kust bjuder på singelresor mallorca härliga stränder.

  Vi har funnits sedan 2004.Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor!

  Singelresor mallorca

  Marocko Marocko Följ med på en vandringsresa till de höga Atlasbergen och njut av storslagna naturupplevelser och unika inblickar i berberbefolkningens vardag. Gran Canaria, det bästa sättet att utforska de fem pittoreska byarna längs den italienska Ligurienkusten är till fots med WIResor. Med svenska och lokala guider lär vi känna det genuina singelresor mallorca och oförstörda Cypern. Cinque Terre, med oss får du uppleva de vackraste platserna och mest idylliska byarna. Här njuter man av en perfekt mix av oförglömliga vandringar och god mat. Framtagen tillsammans med WI Resors lokalguide på plats. Vi bor på cirka 1400 meters höjd. Prova på kostnadsfritt i 1 dygn24 timmar. Följ med oss till Ronda och Granada med besök på Alhambra Österrike Lech Upptäck Europas vackraste by under vår storslagna vandringsresa till Lech. Elba, vi har handplockat totalt cirka 150 kilometer av de allra vackraste lederna uppdelat på sju vandringsetapper.

  Med oss får du uppleva några av de vackraste platserna och mest idylliska byarna till fots, bo högklassigt och njuta av genuina delikatesser i "Italiens gröna hjärta".Säkra din plats idag!Läs mer, från 6 790:- 4 dagar, på den här resan förjulsresan lär vi känna den vackra kulturstaden Budapest.

Sök

Kategorier

Arkiv