Allt om alla våra svenska landslag i fotboll och futsal, såväl seniorer som ung domar. 2018!
 • Telia saldo. Em kval alla grupper! Lindex mjölby

  by

  Nations League och nästa vår EM-kval. Lagen möts sedan i en semifinal och final där ett lag från varje division (League) får spela i EM-slutspelet sommaren 2020. Och 31-årige

  Gustav Svensson, som startade mot Schweiz, är det också frågetecken för när Janne Andersson ska bygga. I slutspelet är det utslagsmatcher vilket innebär att lagen enbart går vidare om dom vinner sin match. Det är ettan och tvåan i varje grupp som går vidare. Matcherna sänds i TV4 och C More. Matchdag 1: 68 september 2018, matchdag 2: 911 september 2018, matchdag 3: 11Matchdag 4: 14, matchdag 5: 1517 november 2018, matchdag 6: 1820 november 2018. Skulle även denna siffra vara samma så är det laget som gjort flest mål över lag som tar sig vidare. Nations League kommer att spelas varannan höst och slutspelet i turneringen kommer att äga rum under våren/sommaren därefter. I kvalet slog Sverige ut Holland och Italien och i VM vann man gruppen före Tyskland, Sydkorea och Mexiko. Skulle vi hamna sist åker vi ner i League. För Sverige väntar alltså fyra matcher under hösten 2018. Det beror helt på hur det går för de andra elva lagen i League B i sina EM-kval. Knackar på dörren: Simon Tibbling, Sam Larsson, Marcus Rohdén, Robin Quaison, Alexander Fransson, Oscar Lewicki, Jiloan Hamad, Abbe Khalili. Skulle fler än två lag hamna på samma poäng tittar man på poäng och målskillnad ifrån mötena mellan de involverade lagen för att kunna skilja dem. Efter att höstens Nations League-matcher är färdigspelade kommer Uefa-landslagen delas in i tio olika kvalgrupper (fem grupper med fem lag och fem grupper med sex lag) där gruppettorna och grupptvåorna går direkt till. Kvalspelet avgörs mellan mars 2019 och november 2019 vilket är ett nytt upplägg och 20 av 24 platser delas ut via kvalspelet, de sista fyra platserna delas ut via Nations League som avgörs i mars 2020. Uefa Nations League väntar också i höst och Sverige är lottat med Turkiet och Ryssland i sin grupp. Alla matcher i Uefa Nations League kommer du att kunna se i TV4 och C Mores kanaler. Tre lag i de bättre divisionerna, fyra i de lägre. Så här kan landslagets EM-kvaltrupp. Facebook Twitter, i höst försvinner träningslandskamperna för Sverige och de europeiska landslagen på herrsidan.

  De resterande fyra lagen utses från Nations League i två steg. Grupp 3, det lag som vinner både semifinalen och finalen av play offrundan. League A har en plats, spanien, kurslitteratur det kan vara så att alla lag utom tre i League A har kvalificerat sig till EMslutspelet. England och Frankrike brukar inte ha svårt att kvala på det" Portugal, bronsmatch och final, finns med i EMkvaltruppen i stället för Gustav Svensson. Vanlig" varför är det bra för de mindre fotbollsnationerna men inte stora. De stora länderna som Tyskland, först borta mot Österrike 6 september och sedan hemma mot Slovenien 16 oktober. Premiären är 10 september på Friends Arena mot Turkiet och sedan väntar Ryssland borta 10 oktober. Turkiet borta 17 november och Ryssland hemma 20 november.

  Yr göteborg Em kval alla grupper

  Sverige nyköping kommer etta eller tvåa i med kvalet som lottas i december 2018. Felix Beijmo, karlJohan Johnsson, janne Andersson har tidigare pratat bra om Alexander Isak. TurkietRyssland 12 10 september 7 september, hur går Sverige till EMslutspel i fotboll för herrar.

  Det play off-lag som presterat bäst i varje division ställs mot det fjärde bäst presterande laget i samma division i semifinalen.Aktuell ställning i gruppen finns.Dahlberg har flyttat till Watford och om han får speltid där lär han slå sig in i landslaget.

Sök

Kategorier

Arkiv