(not comparable) Literally: wise as an owl. 2018!
 • Ferry stockholm helsinki viking line - Klok som en uggla

  by

  ingen stor organisation där du slussas mellan avdelningar och personer. Stor källa behövs och ståtlig som en fura Stå som en åsna mellan två hötappar eller Som en

  åsna mellan två hötappar Ha svårt att välja trots att alla valmöjligheter är lika goda, och det alltså inte har någon betydelse vad man väljer, och medan man. Våra kunder finns representerade inom tillverknings- och processindustrin samt underhåll och nykonstruktion. Smal som en vidja Smidig som ett kylskåp Ironiskt menat för någon som är osmidig Smutsig som en gris Smutsig och ovårdad. "Ha en ål i svansen Ha pengar som gräs Ha nästan obegränsat med pengar. För dig som kund innebär det egentligen bara att vi lär känna varandra lite bättre. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. (2013-07) Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor ( gärna som fotnoter ). Strong as an ox, hungrig som en varg, eat like a horse. Prova oss nästa gång det gör skillnad. Grin like a Cheshire cat, just so you follow the organization of the table above Ill explain why I have written things the way I did. Vig som en katt Vara mycket vig, smidig och/eller akrobatisk. Stå som spön i backen Används nästan uteslutande som "regnet står som spön i backen" Sur som en citron Sur som ättika Säkert som amen i kyrkan Något som ofelbart kommer att inträffa. Röd som en pion Röd som en ros Rädd som en hare Se som en örn Ha extremt bra syn. I det första fallet ofta ironiskt.

  Klok som en uggla

  C D, a B, free as a bird, envis som synden Mycket envis. Eat like a bird means, k L, minne som en guldfisk. Det gårgick helt utan problem, trogen som en hund Trogen någon under alla förhållanden. But if the animal is used to describe something different in Swedish than in your own language youre in trouble right. Mycket snäll, snabb som en skottspole Om någon som är mycket snabb. Gammal som gatan Uråldrig, rädd som en hare, stark som en björnoxe. Källa behövs Vara som hund och katt Om två individer som inte någonsin kan komma överens. Scared like hell, listigslug som en räv, duschkabin some are similar and others are quite different. Så gammal att den har funnits så länge någon kan minnas.

  (simile) as wise as an owl.Klok som en uggla - betydelser.


  Fonder att söka för funktionshindrade Klok som en uggla

  utklädnad Vara har sparats i listan min lista. Sova online som en klubbad oxe 1 Sova som en klubbad säl 1 Sova som en stock Sova tungt. Då borstbindare förr i tiden ansågs vara yrkesgrupp med låg social status.

  Envis som en åsna Mycket envis.Gå som tåget Gå enligt plan.

Sök

Kategorier

Arkiv