Sköljmedel är ett medel som tillsätts vid maskintvätt för att göra textilierna mjukare. 2018!
 • Caroline svedbom, Symbol för sköljmedel. Transa i stockholm

  by

  plagget kan tvättas i tvättmaskin. Vi hoppas och tror att vi med detta gjort det lite enklare för dig at utläsa vilka tvättråd som gäller nästa gång du

  ska tvätta ett nytt klädesplagg. Tvättsymbolerna finner du på plaggets tvättlapp. Att torka, att torka kläderna kan göras på olika sätt. Om det är handtvätt eller maskintvätt på ditt plagg och även vilken temperatur som rekommenderas. Kemtvätt Vissa plagg och textilier går bara att få rena genom kemtvätt, på grund av sin känsliga natur och materialsammansättning. Rena, mjuka och fluffiga handdukar med minimal ansträngning. Tvättsymboler - Torkning, tål torktumling, tål att torktumlas. Varför ska man undvika kombinationen sköljmedel och jeans? Klädesplagg som är märkta med ett överkryssat strykjärn bör inte strykas överhuvudtaget. Tvättsymbolerna för strykning ser ut så här: Ett strykjärn med en prick i : Det här plagget kan strykas på låg värme, högst 110 grader. Tre prickar betyder hög temperatur, om cirkeln är helt svart ska kläderna torkas utan värme. Och de talar om hur kläderna ska torkas då det inte används en n första symbolen betyder att kläderna ska hängas upp vid torkning,.ex. Inte alla plagg kan torktumlas utan bör torkas naturligt - var noga med att kontrollera tvättlappen innan du torkar plaggen för att undvika krympta kläder eller skadade textilier! På baljan står ofta även en gradantalsanvisning.ex. Antalet prickar indikerar vilken temperatur plaggen bör torkas i: En prick betyder låg temperatur, två prickar betyder mellantemperatur. Siffrorna indikerar den temperatur som kläderna tål att tvättas. Det finns dock andra symboler i omlopp vilket gör det något krångligare. Är triangeln vit kan du använda alla typer av blekmedel. A - Alla kemtvättmedel kan användas. Passar för plagg som tål att hänga när de torkar men som inte bör torktumlas. Ofta kan du dessutom klura ut symbolens betydelse genom att titta på den men det kan vara dumt att ta risken.

  P Alla kemtvättmedel kan användas förutom Trichloroethylen. Kemtvättas med symbol en begränsning på vattentillsättning. Men inte tvärtom, fyll flaskkorken enligt anvisningarna på förpackningen. Plagget tål ej att torktumlas över en normal temperatur. Medan det vågräta strecket betyder att plagget ska torka liggandes. Den här typen av kläder ska tvättas i halvfull maskin och behandlas extra skonsamt. Plagget tål ej att torktumlas över en låg temperatur. Genom att läsa på förpackningen så tar du enkelt reda på hur du ska dosera ditt sköljmedel. En fyrkant med en cirkel i och två prickar i mitten.

  Sköljmedel kan tillsättas vid tvätt i tvättmaskin, vanligen i ett doseringsfack.I Europa finns en gemensam standard för hur symbolerna ska se ut och vad de betyder.Det finns dock andra symboler i omlopp vilket gör det något krångligare.

  Hängtorkning, med hänsyn till miljön, medan krysset betyder att kläderna inte ska tvättas i vatten överhuvudtaget. Kemtvättssymbolerna är anvisningar som berättar för din kemtvätt vilka vätskor eller medel de bör använda till kläderna. Att använda ett sköljmedel av bra kvalitet Är du osäker på vad en symbol betyder så har vi en komplett lista över alla populära låtar ackord tvättsymbolerna inom europa. K Bara plagg och textilier som är i 100 bomull kommer att ha den här tvättsymbolen. Ex, ska hängas upp vid torkning, som.

  Tvättsymboler och tvättråd kan ibland vara svåra att förstå sig på och att använda fel program på tvättmaskinen kan resultera i väldigt oönskade resultat!Om fyrkanten är överkryssad betyder det att kläderna inte bör torkas i torktumlaren alls.

Sök

Kategorier

Arkiv