Samtal handlar inte bara om att prata, utan också om att lyssna. 2018!
 • Clarion sign söder. Att prata

  by

  dem hur de tänker, vad de upplever är problemet, hur de ser på framtiden, vad de tycker är fel och hur de tycker att vi ska göra. Boken ges

  ut nästa år och kan tillsammans med en att prata föreläsning sprida sig till fler personer, grupper, kommuner, organisationer och nätverk. Idag förstår jag att det jag längtade efter då, var att höra om hur han kände och upplevde. De senaste åren har jag spelat golf med meningsmotståndare, ätit lunch med kvinnliga imamer, intervjuat islamofober, blivit kompis med före detta nazister, lyssnat på poddar med vänsterextrema, högerextrema, mailat fram och tillbaka med några av de vassaste provokatörerna i landet och druckit kaffe med före. En politiker eller en talesman för en hel grupp med människor ska naturligtvis tala i man form. Jag kommer ihåg hur frustrerad jag blev när jag och min man hade känsliga diskussioner. Jag har en femhundraårsvision som jag börjar plantera för redan. Vad ska jag göra åt det? För att jag känner att jag blir smartare av att prata med människor som inte är som jag och jag vill att vi ska bli smartare tillsammans. Vad kommer pengarna gå till? I slutet av det här året ska jag samla alla tankar, samtal och frågor och sätta ihop till en bok. Att sätta gränser och att ta ansvar. Utgå ifrån att alla gör så gott de kan. ) Tack: Och att prata har du läst så här långt så har jag lyckats fånga ditt intresse och din uppmärksamhet. Digitaliseringen har gjort det möjligt för oss att koppla ihop våra datorer men också att slippa prata med och umgås med människor som inte tänker, pratar eller känner som oss.

  prata I en värld där alla pratar för att få rätt är det svårt att lyssna. I en värld där alla har varsin världsbild är det svårt att förstå varandra. Ja men det är dittert ansvar att ta tag i detta. Prata med varandra, utifrån målet med den här kampanjen siktar jag på att göra 20 avsnitt med just fokus på Hur kan.

  Råd och tips och samtalsfrågor kända för att kunna skapa fler samtal mellan fler människor som annars inte hade pratat med varandra Även när de ska berättar något från sina egna liv. Syftet med boken är dels att dela med sig prisjakt av några bitar av samtalen men också ge verktyg. Ge och ta plats i samtalet backa mig och påverka innehållet och valet av både gäster och frågor. Innan vi fyller 3år så pratar vi i jag form. Sedan smyger sig MAN formen, meningsmotståndare och samtalar med människor som jag är rädd för. Både över världen idag men också över tid. Så kan fler göra det, det blir ringar på vattnet, om jag börjar lyssna på främlingar.

  Så det var fantastiskt när jag äntligen fick dessa saker förklarat för mig när jag gick till psykologen.Men för mig med min övergreppsbakgrund så hade jag aldrig lärt mig att ta ansvar för mina känslor, eftersom jag inte fick ha känslor.

Sök

Kategorier

Arkiv