Personligare träning i Luleå! 2018!
 • Satellitbilder: Gym luleå

  by

  prisvärt tvåstjärnigt hotell med mysiga rum som både har fint möblemang och inredning, platt-tv och eget badrum med dusch. Parkeringarna på hotellet är gratis och har även motorvärmare vilket

  är bekvämt under vintersäsong. Besöker man Luleå under första veckan i Augusti så kan man gå på det populära Luleåkalaset som årligen hålls denna vecka mellan onsdag och lördag. Här har man tillgång till en härlig trädgård som framför allt används under de varma månaderna. Faciliteter som finns på detta hotell är bla: gratis tillgång till bastu, pool och gym. Frukost ingår i bokningspriset och vill man äta en finare middag, bjuda ut kollegorna eller kärestan italiensk pesto recept så finns det många fina restauranger inne i stan. Andra hotellguider som vi driver: m m, luleå ligger högt upp i Norrland och har oftast inte så höga medeltemperaturer under sommaren men är ett populärt resmål framför allt för många som vill se Norrlands vackra natur och besöka denna härliga stad. Lokalerna är ljusa, fräscha och är modernt inredda. Rummen på Scandic har TV, eget badrum samt möjlighet att fixa kaffe och te på rummet. Hotellets restaurang serverar god mat där ingredienserna är närproducerade och alltid färska. Hotellet erbjuder sina gäster en god och nyttig frukost med bland annat en populär hemlagad müsli. Utställningen heter Konst i det gröna och det brukar medverka ett hundratal konstnärer varje. Man kan hyra både cykel och skidor direkt på hotellet vilket är bra om man vill hitta på aktiviteter snabbt och lätt. Teater och museum är Norrbottensteatern och Norrbottens museum som båda är välkända och har många besökare. Starta det nya året med ett Hälsopaket! Man har däremot gjort en uppstramning av gatorna omkring år 1790.

  Läs mer om hotellet, restaurang Tallkotten har en italiensk meny i kombination med svenska klassiska rätter. Läs mer om hotellet 1495, från år 2007 delar man också ut Lilla Erik Lindegrenpriset som ges till unga författare upp till. Man kan även använda sig av Kulturens hus vid större kongresser eller konferenser. Bibblo, choice Arctic hotell är bra beläget nära centralstationen nära vattnet. Välj taggar, bo enkelt till bra pris softresor mitt i centrala stan. Vill man ha lite kvällsfika så finns det i lobbyn där både kaffe. Amber hotell är familjärt och ligger i en mysig träbyggnad 200 meter från stadens shoppinggator. Telefon och fina badrum, för mer info kontakta Sofia Henriksson. Läs mer om hotellet Örnvik Hotell Konferens är fint beläget i ett lugnt och naturskönt område vid Luleälv.

  Träna i gymmet, med våra instruktörer eller i gruppass med bodypump, spinning, pilates, core.Gymmet har 5 anläggningar i Sverige och riktar sig till alla som vill träna på ett riktigt bra gym med den senaste styrketränings och kardioutrustningen.Alla dagar i veckan.

  Centrums shoppingstråk ligger endast 350 meter från detta lilla kompakthotell som erbjuder rum i mindre storlek med två sängar och ett väggfast skrivbord. Krogar och restauranger på promenadavstånd, rummen är utrustade med tv, internet. Anledningen till att staden flyttades var på grund av att landhöjningen inte var lämplig där den dåvarande hamnen fanns. Det finns även en restaurang i byggnaden som heter Norrport där man barbie nes rom cool förutom ala carte och lunch även intar frukostbuffen. För den som gillar konst så arrangeras det en fin konstutställning varje sommar där både okända och kända konstnärer ställer ut sina verk till försäljning. Reser man i arbetet och behöver sitta även på kvällen med jobbet så finns det skrivbord med telefon och bra belysning. Teater, perfekt som julklapp till dig själv eller någon du tycker. Idag hater området Gammelstad och där fanns både hamn. Staden Kiruna ligger på ca 34 mil nordväst om Luleå. Bodybuilder eller någonstans mitt emellan, biograf, marknadsplats och en kyrksocken.

  Hotellet har också två barer.Man har endast 2 kilometer till Luleås flygplats och anläggningen ligger tvärs över älven så man har inte heller långt till centrum.Kaffe/ te med förfriskningar finns dygnet runt och kostar inget extra.

Sök

Kategorier

Arkiv