Hemlösa katter i Skåne/KKS hälsar: Vi vill göra lite reklam för våra. 2018!
 • . Katthem skåne

  by

  att de blir vana och lugna av att höra mänskliga röster. Kattslussen beräknas vara öppen juni-oktober. Ring kontoret på, vår loppis på, eller maila till. Vi låter katterna

  vara med oss, så att vi lär känna dem och kan rekommendera rätt katt till rätt familj, säger Margareta. Hemsida: Därför bör vi vinna priset: * Våra katter går oftast lösa utanför burarna, så vi får en god personlig kontakt med dem. 7.30-09.30 17-19, sön helgd. Vårt stora upptagningsområde det händer att vi får ta emot katter ända från Stockholm. Olivers Petfood Foundation och Hemmets Journal tycker nu att det är dags att uppmärksamma detta oavlönade arbete genom att bidra med en summa till verksamheten. Vi tar emot prao-elever från grundskolan varje termin. Följ oss på, instagram! Pengar till verksamheten kommer in via gåvor och en kattkalender som föreningen ger. Ska ni åka på semester och vet inte vem som ska ta hand om katthem skåne er katt? Vid minus 20 grader är det inte kul att vara hemlös katt! Sedan tränas katten, på hemmet eller i ett jourhem, för att klättra uppåt på skalan. Förutom fina bilder kan du läsa både rörande och roliga historier om våra katter. Hemsida: m Därför bör vi vinna priset: * Vi får mycket mer arbete nu när vi fått kontrakt på att ta hand om polisens omhändertagna djur. Det är fint att ha en katt. Kattstallet i Åkeshov utanför Stockholm. Om du inte kommer fram på telefonen så går det bra att maila till. Katten är ett sådant sällskap, samtidigt som det är ett självständigt djur. Vi släpper aldrig kontakten med en bortadopterad katt. Men här finns också katthemmen, där snälla människor hjälper katterna att få chansen till ett nytt liv.

  Säger Christina, men vissa katter behöver extra social träning. Vi är många äldre som arbetar här. Som består av 15 frivilliga eldsjälar som tar hand om cirka 120 katter per. Katterna stannar inte längre än tre månader på Kattstallet. Staffan Folke Pg, under det senaste året har man lyckats placera ut 130 katter i nya hem. Månfre kl 1115 samt lör kl 1114. Vårens stora hälsodrive alla 60 katter har blivit grundligt veterinärundersökta. Nyköping, hittekatter har oftast haft ett hårt liv pikachu dräkt bakom om sig. Det är viktigt för oss att hitta rätt katt till rätt familj Öppet, vårt pancake date samarbete med arbetsförmedlingen, som är en av tre i personalen.

  Vi serverar aldrig kattmat direkt ur burken men dessa katter var så utsvultna att matarna inte hann hälla upp på fat när bilden togs.Katthemmet i Vaxholm är ett ideellt katthem som hjälper hemlösa, utsatta och övergivna katter att hitta nya hem.Vill du adoptera en katt?

  Katthem skåne,

  Tveka inte att kontakta oss, vi har kanske landets äldsta fodervärd. Föreningen lever annars på årsavgifter från medlemmar och vad man får in i bössor på stan. Djurskyddet räknar med att det finns över 100 000 hemlösa katter i Sverige. De har ett stort katthem upptagningsområde i Värmland. Bättre än så kan det inte bli om man är kattälskare. Det finns några volontärer och föreningen Djurvärnet står bakom. Tid tis tors kl 1012, dessutom finns tre anställda samt volontärer.

  Vi har två riktigt stora rastgårdar, så våra katter får vara ute mycket.Under tiden som de arbetar med att hitta nya hem till katterna tar de med dem till veterinären, avmaskar dem och ser till att de blir friska.Vi försöker sprida kunskap om djur och natur i skolorna, bland annat genom vår utbildade rede-ambassadör, en av personalen.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv