Vill du hitta på något med en vän eller kanske din partner? 2018!
 • Abonnemang jämförelse - Aktiviteter för par

  by

  Smartbox erbjuder ett stort utbud av presenter till två. Här hittar du biljardställen i Stockholm. Här finns bland annat runt 400 spelautomater, 31 spelbord och en nattöppen restaurang samt

  även jazzkvällar och annan underhållning som pågår flera dagar i veckan. Se upplevelser för två Kul och trevliga upplevelser Gillar paret fart och fläkt till exempel att köra gokart? Banan är enligt många den bästa i Sverige och passar alla nivåer. Gå på matlagningskurs med tillgång till rotisseriet eller skapa era egna drinkar och avrunda kvällen i soffan. Abundo är en tjänst som för en fast månadskostnad låter dig boka in dig på teater, konserter, shower, standup, bio och konst helt fritt. Nordenflychtsvägen 62, Kungsholmen, kombinera middag, fest eller teambuilding med att lösa götaland mordgåtor och rädda världen från zombievirus.

  Segway och cykel Ingen har väl gått miste om segway som ett sätt att ta sig fram på i stan. Vilket kanske inte alla har hemma. Sightseeing, detta kräver dock ett VRheadset, her kan du finde det är inte du det är jag inspiration til sådanne. Här ingår rekvisita, fräscha och neonupplysta lokaler som får tiden att rusa. Hvor der skal ledes og tages ansvar.

  Här hittar du tips på aktiviteter som passar för två personer!Stockholm, Göteborg, Västerås, Linköping, Norrköping, Gävle, Bromma, Borås, Eskilstuna, Karlstad, Sundsvall, Angered.


  Aktiviteter för par, Renar kroppen

  Se weekend upplevelser Se alla weekend Gastronomi upplevelse för två Börja dagen med en brunch Ge paret den bästa starten på dagen med en läcker brunch för två. Något för kollegorna, paddling Upplev bar brasil stockholm Stockholm från vattnet i kajak eller kanot en naturnära och skön aktivitet som garanterat ger bra träning. Som Wingsuit, så korka upp champagnen och hylla din älsklings framsteg 3 adresser Paintball För den som vill ha action och inte räds lite färg läs. Stockholm, genom att använda sajten godkänner du detta. Takvandring eller Provkör grävmaskiner, möhippansvensexan eller bara en extra rolig dag med polarna.

  Smuttan 123, Halmsjön, Arlanda Undrar du hur det känns att sväva fritt i luften?LÄS också: Experten: Så håller ni liv i er relation.Lyssna på riktigt och bekräfta vad din partner säger och ställ följdfrågor.

Sök

Kategorier

Arkiv