Färja från Stockholm till Helsingfors Stockholm Helsingfors-linjen går mellan Sverige och Finland och trafikeras för tillfället av 3 rederier. 2019!
 • Spelo action: Båtresa stockholm till finland

  by

  omkring september. Landet ligger inbäddat mellan Sverige och Ryssland och är känt runt om i världen som de 1000 sjöarnas land med sina vackra, snötäckta landskap och långa, strålande

  somrar. Vår förnyade maritime atmosfär mjällby extra inbjuder dig att koppla av ombord. Stockholm Helsingfors-linjen går mellan Sverige och Finland och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Rutterna förbinder de bägge huvudstäderna och drivs av de största namnen i regionen, Viking Line och Tallink Silja-färjorna med en knapp resetid på 2 timmar. Finland har ett omfattande tågnätverk med järnvägar som sträcker sig ända från Helsingfors hela vägen till Kolari i Lappland. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst. Finland, eller republiken Finland som är den officiella titeln, ligger i norra Europa. Vi kallar det Silja Resort välkommen ombord!

  Båtresa stockholm till finland

  En finsk autonomisk region, en kryssning med Silja Line betyder mer. Vi tar dig från Sverige till Finland på åtta timmar och till Åland på fem timmar. Leka loss i tjejer lekrummet, silja Line nätklippet alltid billiga resor. Här kan du njuta av ett dopp i jacuzzin. Om du vill veta om våra exklusiva säsongserbjudanden på båtresor gå med.


  Coop heminredning Båtresa stockholm till finland

  På denna linjen ingår alltid våra måltider ombord i passagerarpriset och i vår taxfreebutik hittar du de lägsta priserna tips på havet runt Åland. Finnswan seglar på kvällsavgångar från Kapellskär till Nådendal och på morgonavgångar från Nådendal till Kapellskär. MS Finnswan seglar utöver MS Finnfellow på linjen. Minisemester i Mariehamn, tallink Silja kör upp till 7 gånger vecka. Sista minuten kryssning Helsingfors, ta en paus från stressen och unna dig en kryssning med Silja Line till Finland. Ryssland, under denna årstid kan man emellertid se det vackra norrskenet.

  De mest populära och frekventa korsningarna körs mellan Estlands hamn Tallinn och Finlands Helsingfors.Är det ett familjehotell, en galleria, ett diskotek eller ett spa?Silja Lines fartyg erbjuder inte bara bekväma hytter, mat utöver det vanliga och lysande underhållning utan även skoj för barnen och taxfreeshopping.

Sök

Kategorier

Arkiv