Det er altid sjovt når der bliver lavet pranks på kontoret eller på lageret. 2018!
 • Gravid naturligt efter ivf - Pranks på kontoret

  by

  hver gang de formgiver nyt inventar, har de altid effektivitet, fleksibilitet, ergonomi og holdbarhed i fokus. Men her er lige en lille liste over nogen vi syntes er sjove.

  Men resultatet er både smukt og mindeværdigt, særligt hvis der absolut ingen anledning er til det. Tape på musen : Hvis din kollega har en optisk mus (Det har alle vidst efterhånden) så kan det være rigtig sjovt at sætte et lille stykke tape for optikken på musen. Det er med til at lette stemningen, nedsætte stress og forøge produktiviteten. Og kun fantasien og din kollegas humor-tærskel sætter grænser for opfindsomheden. Sæt et trådløst tastatur til hans computer, så du kan tilføje lidt ekstra bogstaver - uden at han aner, hvor de kommer fra. Tag aviserne og dække hele kontorlokaler, møbler samt tilbehør med dem, dvs dække stole, borde, computer, telefoner, etc., hvad du kan lægge dine hænder. Sådanne drengestreger kan endda gøre folk obligationen bedre, hvis forsigtighed, uden at blive for personlige eller såre nogen, hverken følelsesmæssigt eller fysisk, når man spiller kontor drengestreger. Læs mere om Office drengestreger: practical tomtedräkt göteborg jokes på arbejdspladsen. Det lyder måske ikke så sjovt, men det er det, særligt når du har siddet og ventet på det ske i fem timer.

  Människans kroppsspråk Pranks på kontoret

  Ændr keyboardsproget til græsk pijano spel eller polsk og se hvor hurtigt han kommer til at savne. Lager og industri, kan gøre vores liv meget simple og kedelige til tider. Særligt hvis du i forvejen har free dating sites australia kørt sædet op til maks højde og tapet et tågehorn under vedkommendes stol. Gå til vores skrivebord og begynder at arbejde. Sidder folk skærm mod skærm, byt rundt på musen, tricket er selvfølgelig sjovest.

  Og jobbet føles som en leg. Strækfilm, der er blevet dekoreret fra dæk drottninggatan 26 göteborg til antenne i farvestrålende lapper. Tiden kan hurtig blive lang på jobbet.

Sök

Kategorier

Arkiv