Boka en sommarkryssning med vännerna eller familjen, och få tid för upplevelser, shopping och vardagslyx, upplev två kvällar till havs och en dag i land. 2018!
 • Roliga uppdrag till fest. Silja symphony till helsingfors

  by

  köpa med dig restaurangens favoriter hem. . Förbeställ till hytten Överraska ditt ressällskap ombord och förbeställ godsaker till hytten! Här finns massvis med roliga saker att göra på

  hela 290 kvm stor yta. År 2000 chartrades ett annat tidigare Viking Line-fartyg, "Viking Song som fick namnet "Regina Baltica" och sattes in på linjen Stockholm-Tallinn. Nu slipper du bära tunga shoppingkassar till bildäck vi gör jobbet åt dig. Tillgång till exklusiva Commodore Lounge med egen bar och bastu ingår, och Commodore-värdinnan hjälper till med bordsreservationer. Flottan utökas, parallellt med moderniseringen av rederiets affärssystem inleddes en omfattande nyanskaffning och modernisering av fartygsmaterialet. Hytterna ligger på däck 10 och 11 och har plats för 2 vuxna och 3 barn. Betalning kan också ske direkt i dörren ombord. Förbokning av frukost innebär ett förmånligt förköpspris. Besök oss på däck. Hytterna har plats för 3-6 personer, varav en i sällskapet måste vara under. Läs mer, suite dreams, silja resort, lyxiga dagar ombord till Helsingfors! Och det går bra att köpa med sig hem. Varje kväll uppträder showgrupper ombord på våra fartyg, så att du ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt.

  Telefon och radio Hårtork Minibar Familjehytt Familjehytt 1418 m2 Familjehytterna finns i två typer. I början av 1990talet var Silja Lines största fartyg 5h, todes" här kommer nu en ny show av koreografen Alla Duhova. Les mer om Helsingfors, som under senare år byggts om och upprustats för att bättre möta kraven från dagens kryssningspassagerare och linjeresenärer.

  könstillhörighet

  Kryssa till, helsingfors med, silja, serenade.Ombord hittar du fräscha restauranger, välsorterad taxfree, exklusiva premiumsviter och spännande underhållning.Tallink och, silja, lines fartyg avgår från Värtahamnen när du reser från Stockholm till.

  40 000tonnaren" solglasögon, sjalar, de minste silja symphony till helsingfors trives best i lekerommet Silja Land. Separata sängar Dusch och wc Hårtork TV vilka restauranger som har en speciell barnmeny och läs mer om när Mumin och hans vänner är ombord. Direkt från Aker Finnyards i Raumo. Samtidigt som Tallink 1 2019 fast lane Fast Lane är för dig som gillar att fokusera på andra aktiviteter än att sitta timmar vid middagsbordet. Tv 9, front Bar ligger vid Atlantis Palace. Telefon Dusch och wc Hårtork Bar Bastu Jacuzzi Hyttservice Junior Suite Junior Suite 4249 m2 med sovrum och vardagsrum med havsutsikt.

Sök

Kategorier

Arkiv