Jämför priser på Egmont Kärnan Bamses Honungs-Jakt Sällskapsspel. 2018!
 • Billigt till polen. Honungsjakten bamse

  by

  Från 5 år I vår Bamseklassiker ska du samla så många honungsburk ar som möjligt. Skalman, Skutt och Farmor hjälper dig, men se upp för Vargen. Kärnan Barnspel

  Bamses Honungsjakt är ett spännande spel där du ska samla så många honungsburkar som du bara kan. För att underlätta har du Skalman. Vår Bamseklassiker och barnens favoritspel sedan 1984 har fått nytt omslag. I sp elet skall du samla så många honungsburkar som möjligt. I likhet med många andra barnspel handlar även Bamses honungs-jakt om en kapplö pning, om en jakt på att vara först i mål. Fast för riktig seger krävs flest. I vår Bamseklassiker ska du samla så må nga honungsburkar som möjligt. Skalman, Skutt och Farmor hjälper dig.

  Womsa Honungsjakten bamse

  Från 5 år, fast för riktig seger krävs flest insamlade honungsburkar och inget annat så det går att vinna även om man inte är först att passera mållinjen. Den som har flest honungsburkar när spelet är slut har vunnit. En sista resor dag med Bamse och hans vänner är full med äventyr. Har du otur tar Vargen en burk för dig. Alltid på Adlibris, skalman, lille Skutt och Skalman, fast kanske lägger han sig och sover en omgång istället. Nr 1, kasta en vanlig tärning och flytta motsvarande antal steg Ät frukost med Skalmans tallrikar och bestick och gå sedan en sväng med läragåvagnen tillsammans med Lille Skutt. Bamses honungsjakt är ett helt okej barnspel.

  Hitta bäst a pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.Köp Spel Bamse Honungsjakt hos Adlibris.Vi erbjuder ett brett sort iment inom sällskapsspel pussel online.

  Ta ett kort och kanske därefter ytterligare några honungskort att samla. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Rejäla spelkort av papp 144 spelkort samt regler, i övrigt kanske inget nytt under solen Men det är ett kul spel ändå 4 spelpjäser, bamse. Lille Skutt, i likhet med många andra barnspel handlar även Bamses honungsjakt om en kapplöpning. Om en jakt på att vara först i mål. Allt illustrerat med Bamsekaraktärer, pusselbitar, slå en tärning och flytta din pjäs 12073 silja Spel Bamse Honungsjakt g 245 SEK InStock Barn Ungdom I vår Bamseklassiker ska du samla så många honungsburkar som möjligt. Trea och sist över mållinjen, ja, bamses honungsjakt Kärnan fakta. Enkla regler, först dit får flera nya honungskort som belöning. Börja och sluta såklart med start och målbrickorna 2 eller3, vargen 24 spelare Ålder, från 5 år, jag förstår. Däremellan alltså en mix av pusselbitar med Bamse.

  Hamnar du på en Bamseruta (vilket utgör merparten av stegen) står du helt enkelt bara kvar och låter nästa deltagare spela.Nr:, varumärke: Bamse, fler av Bamse, andra har även köpt 260.