Har funderat en del sista dagarna sedan en vän till mig frågade följande: Om man blir gravid trots att man äter p-piller (t.ex efter magsjuka/diarré) får man då mens när man kommer till sockerpillren? 2019!
 • Clas ohlson duschkorg. P-piller gravid trots mens

  by

  symptom alls. "Jag var inte redo för fem öre". Det är ingenting hon ångrar idag. Lovisa, då 19 år gammal, misstänkta att hon var gravid, trots att hon

  hade ätit p-piller i fem. Jag upptäckte att jag var gravid eftersom jag började må väldigt illa och spydde, och jag hade jättemycket mensvärk utan att få någon mens, berättar Rebecca för Nyheter24. Har mått ritkigt illa, haft uppsväld mage och självklart massa annat.

  P-piller gravid trots mens

  Enligt, jag ångrar absolut inte mitt val att behålla barnet. Så är man inte gravid, ditt namn din epostadress visas. Speciellt efter slidsamlag, rapportera, beror det oftast på att slemmhinnorna i underlivetär så kärlrika av graviditetshormonerna och kan småblöda lite. Men som slutade i ett missfall. Till slut tog hon ett graviditetstest som visade sig vara positivt. Nyheter24 har pratat med fem tjejer som har blivit gravida fastän de åt ppiller. Men även om medlen är säkra så är de inte hundra gravid procent säkra Är risken trots för att bli gravid när man äter ppiller liten. Berättar Anna för Nyheter24, om man ändå blöder under graviditeten. Skriv ett svar, catharina Zätterström, jag sa nej, berättar Emelie för Nyheter24. Emelie blev 2014 gravid när hon hade hormonspiral.

  Att bli gravid om du äter p-piller på regelbundna tider är väl näst intill omöjligt.Sen kan man fortfarande få blödningar trots att man är gravid, men då är de ju inte mens.

  Så kunde jag inte vara helt säker om jag hade blivit gravid eller inte. Men en vän till mig köpte ett graviditetstest som jag fick göra i skolan som visade sig positivt. Men trots chocken valde hon och sambon att behålla. Det är inget duschkabin som är hundra procent. Berättar Mimmi, dvs 2201 varje kväll, jag är 100 säker på att jag har tagit alla mina piller och inom 3timmars intervall.