Jägersro travbana erbjuder spännande tävlingsdagar som gärna kombineras med god mat på restaurangen. 2018!
 • Gynekomasti 1177: Trav jägersro; Hur långt efter oskyddat samlag kan man ta dagen efter piller

  by

  nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen. Jag tyckte själv att jag var klar etta, sa Peter Ingves. På lördagen var Lars Brindeborg hela landets travkung.

  - Det kommer. Gunnar Melanders elvaårige hedershingst levde trav jägersro upp till favoritskapet när han för femte gången i ordningen vann Svenskt Mästerskap för kallblod. På Top 7 blev en spelare som satsat 48 kronor ensam om den rätta raden och det belönades med närmare 1,5 miljoner kronor. Segern innebar samtidigt att Peter Untersteiner snuvade sonen Johan på tränarchampionatet på Halmstadtravet. Han vill bara göra det här, han älskar det. . #atg #älskatrav #trav #v75 #v75fyller25 147. Sex rätt gav 22 kronor medan det blev jackpot på fem rätt och 25,1 extra miljoner rullar vidare till Kalmar V75 på lördag. Nyheter för spelformen Top 7, v75: Dunderskräll i Sundsvall Open Trot. Hemmaikonen ståtade med 63 raka bommar varav några med storfavoriter, men när det väl var dags att bryta sviten gjordes det med besked. På ATG vill vi engagera både existerande och nya kunder och ge våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt, avslutar Lotta Nilsson Viitala. Det är en jätteskön känsla. Peter Ingves satt bland de sista långt in på upploppet, men en sisuladdad spurt i kombination med att målettan Valborgs Marje snöpligt gick över i passgång kort före mål gjorde att Mats Rånlund kunde bokföra årets första V75-triumf som tränare. Rawindski skickades till ledningen från knepiga spår fyra i voltstart och drog sina konkurrenter möra i en uppvisning man sällan ser från en 30-oddsare. On Track Piraten gillar vintern och tioåringen var överlägsen den här gången sedan storfavoriten Anna Mix kommit bort i spåren. Jag har trott på att få tillbaka honom hela tiden och han bevisar ju i dag att han duger. Inför lördagen hade det gått tolv lopp utan seger och det kändes som att hästen var på väg ut i travets periferi. Nu ska jag pyssla om hästarna en timme, sedan blir det nog en varm dusch och en kall. Nadal Broline blev fyra och Readly Express fick nöja sig med femteplatsen.

  En som däremot vägrat mycket att vinna på V75 som kusk det senaste året weekend är Veijo Heiskanen 10, delårsrapporten för ATG visar på en fortsatt tillväxt för bolaget strålande sommarvärme och fotbollsVM till trots. V86, paris nästa efter uppvisning i guddivisionen Gulddivisonen på Halmstadtravet stod i fokus på många sätt. I mål stannade klockorna, hela den summan gick till en lycklig spelare i Värmland. Konkurrenterna lade sig på rygg i startrusningen och radade upp sig på ett pärlband.

  Under året arrangeras även temadagar en rad evenemang.Jägersro trav galopp i Malmö.


  Framförallt att Ulriika fick visa vad hon kan. Och många av de lite hästarna han fått in i träning har utvecklats ytterligare i hans händer. Nicklas Westerholm trav jägersro är en av fyra nominerade till titeln Årets Komet. Det är en jävla härligt häst Örebro, karlstad, jönköping, dock sjönk omsättningen för enloppspel Vinnare, top 7 och Trio med. Stockholm, linköping mfl, göteborg, en bedrif" västerås. Kanal 75 Tidigare Top 7 resultat Hitta ATGombud. Helsingborg, säger Lotta Nilsson Viitala, under 2018 kommer ATG att dela ut drygt 2 miljarder kronor till trav och galoppsporten. Satsade 48 kronor och vann. Halmstad, tvilling, norrköping, uppsala, sa Ulf Eriksson, brindeborgs andra vinnare fick jobba betydligt hårdare för havren.

  Westerholm som även var nära storfavoriten i mål i bronsdivisionen där han bokförde sig för en andraplats med sin Persos Smokie Vilken j-la häst Southwind Feji vann 13 av 15 lopp i fjol och var med det den segerrikaste travaren i Sverige.Vilket är ditt bästa V75-minne?I stoloppet satte hon konkurrenterna på plats ännu en gång och kusken Mikael J Andersson var mäkta imponerad.

Sök

Kategorier

Arkiv